Nasty week

Ja fy fabian vilken vecka jag haft. Det fanns inte mycket till andrum efter allt som skulle fixas, ordnas och grejas med. Phew.. Skönt med helg kan jag lugnt konstatera!

Men en jäkligt bra grej som hände i veckan (om än lite äcklig) är att jag hittade en tandläkare som hade tid för mig med kort varsel och som på typ tjugo minuter befriade mig från tidernas fulaste och värsta amalgamfyllning som världen skådat. Så.jäkla.vidrigt men nu är den äntligen borta och jag har ”bara” två stycken kvar, men om jag hinner så skall bägge vara borta innan året är över.

Åtminstone EN liten positiv grej som 2020 förde med sig: Jag hade vett nog att äntligen ta tag i det där kvicksilver-helvetet som ställt till en del saker i min stackars lilla kropp.

Men alltså, hur kunde man stoppa in amalgam /kvicksilver i tänderna på barn ”förr i tiden”?? Alltså.. på riktigt helt sjukt.. och nog har vi sjuttiotalister säkert fått vara små försökskaniner i allt möjligt haha.. Galet!

Men i alla fall, har man möjlighet så tycker jag absolut att man ska lägga både tid och pengar på att amalgamsanera sina tänder. En enorm hälsovinst och en själv-investering som förmodligen kommer att löna sig flera gånger om.

En del människor har förvisso inga problem alls, medans andra har massor med ”diffusa” och svårdiagnostiscerade hälsoproblem som plötsligt försvinner när amalgamet är borta! Jaa.. nog är vi säkert många 70 och 80 talister som går omkring med tickande anti-hälso-bomber i våra stackars ovetande kroppar.

Men usch. Det känns till och med äckligt att bara skriva om det, sorry… ska genast sluta! 😀

Nåväl, jag fortsätter att jaga lifehacks som på alla sätt kan förbättra min hälsa och mitt välmående. Energin går ju som bekant upp och ner denna tid på året så det gäller att vara ytterst medveten om allt man behöver för att må bra i kropp och själ.

I mitt fall så behöver jag: X antal varma bad i veckan, stretch varje dag, bra böcker, god mat, extra mycket sömn, utomhushäng och trevliga familjemedlemmar. Ganska lättillgängliga saker faktiskt så jag är nöjd!

”Hörrö.. Vad e värst? Amalgam i tänderna eller en outfit med leopardfläckar?”

😀

 

Men nåt som jag fortfarande kämpar mot är leopardmönstriga saker och kläder.. Haha.. nu har det blivit en ännu värre fix idé och jag kan inte gå en meter utan att attackeras av något leopardmönstrat. Precis ALLT annat går ju ur modet på bara nåt halvår. Till exempel: Trasiga strumpbyxor med minimla jeansshorts utanpå (!!?), midjekorta tröjor, stentvättade jeans, neonfärger, cowboyboots, platådojjer, genomskinliga kläder, axelvaddar, storblommigt, skinnkavajer, pudelfrillor, tubsockar, fåniga logotyper, plastiga smycken etc etc… sånt försvinner minsann efter kort tid… men trenden med leopardmönstrat har tamejfan bara vuxit i typ 6 år nu och det gör mig gaaaaalen…

Men egentligen.. om leopardprickar är det enda som förmörkar min annars blåa himmel så får det väl vara så då! Konstaterar bara än en gång att modeindustrin förmodligen skrattar sig fördärvade åt sitt tilltag eftersom ALLA går in i fållan och klär både sig själva och sina små telningar i detta hemska, medans jag faktiskt lider.. haha… jaa.. det gör jag faktiskt. Jag blir sjösjuk. (skojar inte!)

Nåväl, nu har jag klagat klart! Nu ska jag spendera resten av lördagskvällen med två killar som jag gillar. Sen ska jag lägga mig senast kl 23 och läsa ut Tove Alsterdals senaste bok ”Rotvälta” som är hur spännande som helst. Precis som alla hennes böcker är. *Tipsar*

Ha det bra  allihopa. Vi ses och höra 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.