Är det slut nu?

What to do? När det inte finns något att skriva om?

Egentligen finns det ju massor att skriva om, men just nu så är det energi-spar-läge som gäller för den här tanten. Jag orkar inte beröra alla skeva saker som pågår i samhället och världen, utan nöjer mig med att betrakta eländet utifrån.

Som tur är så är min egen bubbla jävligt solid just nu och i den så finns alla de jag behöver och vill ha i min tillvaro. Jag gör vad jag vill för det mesta och struntar  i allt som verkar tråkigt och som inte kan tillföra något till mitt liv.

Kanske har jag en slags pågående vuxenkris eller något, för jag har fått för mig att jag vill göra massa sånt som jag gjorde som ung: Hoppa på ett flygplan till var-fan-som-helst som verkar kul, tatuera mig, klippa av mig allt hår, ta en dagfylla med roliga personer på stan mitt i veckan och lite andra konstiga saker som man inte bör ägna sig åt nu när man har barn å barnbarn och viktiga åtaganden mest varje dag.

En del impulsiva grejer kan jag ju absolut bejaka. Kanske inte att dra iväg på partyresa hur som helst eller såna saker, men kanske att jag gör en ny liten tatuering här någon dag.. eller att jag klipper mig… Inte kort, men åtminstone liiiite mer än vad jag vanligtvis brukar?

Asså, jag menar… NÅT måste jag ju hitta på.. Och förresten.. så tror jag inte ens att det är vuxenkris eller åldersnoja det handlar om.. Jag tror helt enkelt att det är den jävla covid19 som ställer till det!

Förmodligen för att vi alla är så himla begränsade i nästan allt vi vill göra just nu, vilket medför att man (i alla fall jag) desperat försöker hitta på saker som man KAN och FÅR göra.

Usch å fy fan.. Nåväl, en klen tröst är ju att det är samma för allt och alla. ”Det är synd om människorna” (cit. August Strindberg)

Ja, Ni ser ju. Jag kan inte ens hitta på ett roligt blogginlägg. Sorry about that. Ser ju att några tappra läsare hänger kvar här och kanske är det det som gör att jag ändå försöker hanka mig fram här då och då

Dagarna går och vi med dem. Ungarna växer så det knakar och Mr Teenager har för längesedan vuxit om mig. Elvaåringen är på god väg upp till min höjd och vad gäller den övriga familjen så är även de i god form.

Jag och Jimmie slipar mycket seriöst på kroppsformerna flera gånger i veckan och jag har nog aldrig mått bättre trots att jag är medelålders deluxe haha..

Bilen går bra, räkningarna är betalda, kylen är full och jag känner mig jävligt nöjd (ifall någon undrar alltså) 😀

Jag köpte till och med lite nya kläder för några veckor sedan och jag anammar fortfarande konceptet ”ett plagg in, ett plagg ut” för att vi alla ska rymmas här hemma.

Jag är så jäkla glad eftersom jag har hittat perfekta cargobrallor i många olika färger och tröjor i samma färg (och utan larviga tryck) så nu har jag ett gäng nya, praktiska och neutrala kläder att ha både hemma, när jag tränar och på jobbet!

En outfit var ett tag sen.. 😀

Jopp. Så är det med det. Hoppas alla Ni också mår bra och att Ni får vara virus och bacillfria. Vi ses och hörs väl om någon vecka i bästa fall. Ha det gött och var inte trött..

 

PS:

Hittade ett finfint visdomsord som kan vara värt att lägga på minnet:

 

”Gamla nycklar

kan aldrig

låsa upp nya lås”

 

10 kommentarer

 1. Åsa Sund

  Medelålders deluxe låter helt oemotståndligt! Ska plagiera detta.
  Alltid lika skönt att läsa dina kommentarer och ta del av din förnöjsamhet. Det är en stor tillgång att vara nöjd med det och dem man har.
  Måste också försöka tillämpa ditt ”ett plagg in/ett plagg ut”. Svårt när man har flera ställen att sprida ut ägodelarna på.
  Kram på dig!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Hej Åsa.
   Jo, deluxe låter alltid lite extra trevligt oavsett sammanhang och medelålders kan ju ha en så negativ klang ibland och det måste man ju basta tokvägra haha..

   Ja, det är helt galet hur snabbt kläder kan få en hel bostad att svämma över och jag som älskar second hand har ju ett ständigt flöde i garderoben. Mitt motto är att det bara ska finnas favoritkläder där i 🤩

   Hoppas du har det bra! Kram

 2. Christoffer

  Snygg outfit! 🙂
  Får jag bara fråga en ärlig fråga, varför står så många sådär med ena foten i böjt läge?
  Ta det inte som något dåligt, utan jag bara undrar varför 🙂

  Ha det fint!

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack 😃
   Ja, jag vet faktiskt inte men jag tror att det liksom blir per automatik att man ”posar” på det sättet eftersom man ska fota sig själv i en spegel.. Typ, det är inte en spontan eller ens naturlig bild och då ställer man sig sådär för att det ska se ut att man faktiskt poserar.

   Bra fråga faktiskt. Jag får för mig att det förstörker det faktum att man fotar för klädernas skull och vill framhäva det med lite skumma poser som man aldrig skulle göra i ett annat sammanhang.

   Hare gött 😎

 3. John

  Åh nej vilken besvikelse att Corona lyckas rubba din superpositivitet.. Trodde du var som en kvinnlig Jesus av nå slag 😊

  Om du vill göra nå impulsivt å äventyrligt så kan du ju åka buss utan ansiktsmask 😅

  Men vad du svär nuförtiden. Jag vart väldigt inspirerad av dig å ditt språk för nå år sedan å bestämde mig för att sluta svära då de var så himla fint å lyssna på dig prata. Man blev så glad ✌😁 Jag börja å svära igen, men bara när de är absolut nödvändigt. Men iaf de var riktigt nice att få höra dig trots din kloakmun 😅 Gud så jag saknar dig. Varje dag min käre mentor Helena Nilsson springare 🙏😊❤✨🌈🌍⭐

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Men Hej 😄 vad kul..
   Ja, Coronan har faktiskt rubbat mina cirklar litegrann, men jag ska försöka att göra det bästa av det ändå och vet du.. Jag håller med! Jag svär alldeles för mycket numera när jag bloggar. Inte alls bra!

   Tack för att du påminner om att det är betydligt finare med ”svordomsfri” text 👍🏻 jag kommer absolut att tänka på det framöver 😄 aj pråmiss!!

   Hoppas att det är jättebra hos och med dig och att du slipper Corona och andra otyg. Kram på dig 🌷

   • John

    Verkligen absolut inge otyg ✌😁 Allt är riktigt fyllt med enorm kärlek i varje vrå 🌈⭐🌍✨❤

    Men ja hade faktiskt vela ha Corona tycker de verkar spännande. De är som ett Indiana Jones äventyr som händer bara när man ligger i sängen 😂De är ju intressant å se vad som helar en å så. Vilket man inte vet förrän man är sjuk ✌😁

    Jag tycker de är onödigt att förbereda sig för ett problem som kanske inte ens kommer. De skapar bara rädsla. Men ja många människor gillar ju rädsla. Därav skräckfilmer 🙂

    Men ja föredrar kärlek, å därför får jag de 😊

    Glad ny Tisdag På dig Helena Nilsson Springare å må den heliga anden va med dig ✨👻❤

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

     Halloj..
     Haha.. njaa.. så spännande vettetusan om det är. För vissa människor är det ju tyvärr livsfarligt och för andra så är det bara som en prutt i parken.

     Här hemma har vi haft en superdupermild variant av covid så jag är väldigt glad och tacksam över det såklart 😀

     Man vet ju inte på förhand HUR sjuk man kan bli innan så jag tror att det är bättre att sikta på att hålla sig frisk.

     PS: Jag älskade skräckfilmer som ung, fast nu avskyr jag dem.. Hmm.. vuxenpoäng va?

     Må den helige ande vara me dig me! Å hoppas att du håller dig frisk!

     • John

      Hehe ok ja jag är faktiskt de hälsosammaste skicket i mitt liv 💪😀 Har börjat gymma 4 dagar i veckan å så är jag nikotinfri, drogfri, sockerfri å har börjat äta kött igen å mår hur bra som helst av de 😁

      Så jag hade vela ha en sjukdom bara för att se om den där bakterien kan överleva i min super hälsosamma kropp 😅

      De var väldigt kul å prata med dig igen. Förlåt om jag bryter mot nå regler. Men som sagt så saknade jag att va i kontakt med dig. Nice å få ha nån slags kontakt med en riktig kvinna ✨🙏😁🌈⭐☀🌍

 4. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

  Hej! Så roligt att höra att du mår bra och att du är så hälsosam och att du har det så bra 😎
  Livet är ju som bäst när man har det så..

  Jag äter inge kött alls och har inte gjort sen 2019. Det funkar bättre än vad jag trodde faktiskt och jag skulle ha börjat långt tidigare om jag vetat hur bra jag skulle må! 🥦🥕😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.