Ett jubileum smög förbi…

…förra fredagen! Nämligen den 17e mars.

Tro’t eller ej, men den dagen var det faktiskt hela tjugo år sedan vi träffades Jag & Jimmie. I Gällivare.. Mitt i alltihopa när ingen av oss var beredd på att träffa den där personen som skulle förändra våra liv för alltid.

Men så blev det.. den där marknadshelgen i Gällka när jag rymt från Ume för att gömma mig från diverse människor som just då förpestade mitt liv (och jag förmodligen deras haha…)

Mycket har hänt sedan mars 2003 och tjaa.. För att göra en lång historia kort:

Vi har förökat oss några gånger, vi har övervunnit ganska extrema hinder, vi har tvivlat, vi har vuxit, vi har haft jäkligt kul och vi har orsakat en och annan underbar katastrof… men det viktigaste av allt är ju såklart att vi fortfarande älskar varandra och att vårt gemensamma liv är till 80% fantastiskt och resterande 19% sådant man kan stå ut med… den sista 1% är väl allt det som vi inte vet något om ännu, så jo.. vi insåg att det helt enkelt får bli minst 20 år till tillsammans. Om inte annat för att göra allt det där som vi inte hunnit göra ännu.

Vårt motto är: Ångra aldrig något och ha alltid KUL tillsammans! Skratta, dansa och LEV!! Varje dag! (Hur svårt skare va liksom? 😎)

 

Let’s sparkle!

I alla fall: Man kan försöka se sitt liv och sin tillvaro som en spännande resa och självklart så gäller det att välja medresenärer och eventuella andra passagerare med stor omsorg! Jimmie är min all-time-high favoritresenär! 😍 Alltid redo och ALLTID på min sida..

Så ja, jag ville ba göra ett litet avtryck här i bloggen och internetskryta lite om att vi fixat en femtedel av ett sekel (redan)!! Jävligt coolt ändå.

Hoppas att alla Ni som läser här också har finfina livspartners som gör Er till bättre människor varjevarje dag!

Å snart blire åka av igen…

Ha det fint alla som fortfarande läser här!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.