Idag blev en väldigt omtumlande dag på många…

Idag blev en väldigt omtumlande dag på många...

Idag blev en väldigt omtumlande dag på många sätt.. det som står på tepåsen är sant. Jag sa nästan exakt de här orden till två helt olika personer vid två olika tillfällen idag och så.. plötsligt står det på min tepåse! Nästan kusligt, men jag väljer att ta det som ett tecken på att min intuition fungerar som den ska och det är jag så glad för! Alla är vi faktiskt ”connected” med varandra på något sätt… vare sig vi vill eller inte! Glöm aldrig det.

Jag tänkte på en person alldeles, alldeles nyligen som jag en gång älskat och haft i mitt liv för över tjugo år sedan. Idag fick jag veta något oerhört svårt och sorgligt om den här personen! Hela dagen har jag funderat.. och undrat.. och våndats. Jag är så ledsen, frustrerad och arg.. förbannad över att det slutade så illa. Ledsen för att h*n inte fick bättre förutsättningar som ung och förbannad för att h*n gång på gång gjorde fel val..

Men ikväll vill jag egentligen inte vara arg. Jag vill bara påminna alla om att livet pågår varje sekund. Värdesätt det! Jämt!!!

Lova det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.