Smak på rotting..

..Jag har hittat en jättefin lampskärm i rotting på S&F loppis på Mariedal och jag TROR att det är en gammal IKEA produkt.. Så kanske, kanske har jag en sådan ofantlig tur att någon som känner någon som kanske har en sådan lampskärm bortglömd i ett gammalt förråd eller dylikt och som kommer på att den ska få ett nytt hem hos mig?! 😀

Jag behöver nämligen två stycken och tjaa… det fattas ju ”bara” en nu och tills vidare så får väl denna vänta på sin like. Men helt seriöst.. Känner du till en sådan här lampskärm eller var det går att få tag i så låt mig gärna få veta det. Mina efterlysningar i bloggen har ju faktiskt fungerat förr så kanske även denna gång?

Jag vill ha tag i en till sådan här:

IMG_2673

Jag ska spraymåla dem vita och ha dem på två lampfötter med olika höjd bredvid varandra!

Kommer att bli sååå snyggt! *hoppas-det-finns-nån-i-ume*

😀

För övrigt så har jag endera dagen själv tänkt att skrapa ihop mängder med prylar för att kränga uppe på det där loppiset.. Det var ju HUR bra som helst ju 🙂 Och trots att jag är riktigt bra på att INTE låta saker hopa sig i skåp och lådor, så finns det ändå en hel del prylar som jag kan sälja. Bägge grabbarna växer så det knakar så det finns massor med barnkläder som är urvuxet av båda två.

Dessutom så är ju båda pojkarna så otroligt bra på att använda sina kläder tills de faller sönder. Hela vår familj är förresten riktigt bra på det skulle jag vilja påstå. Jag inventerade min garderob bara här om dagen och jag inser att jag fortfarande har några plagg kvar som jag använde redan INNAN jag träffade Jimpa för tolv år och två barn sedan sist… Hur coolt är inte det liksom?!

Åååkej.. Nu hade jag inte så mycket annat att komma med annat än att jag önskar Er alla en finfin kväll. Vi ses & hörs!

Dagens bästa citat:

buy

”Sluta köp sånt du inte behöver, spara dina pengar och gör nåt KUL istället och skit i att impa på folk överhuvudtaget”

cit: Helena e-lack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.