Veckans bok

Veckans bok

Veckans bok.. Jag har läst halva och hittills har jag inte kunnat lägga den ifrån mig.
Den har fått mig att både skratta och gråta och igenkänningsfaktorn är hög..

De få människor som jag hittills har mött som är diagnosticerade med just Tourettes syndrom har i alla fall några saker gemensamma: De innehåller otroligt mycket glädje och energi och är helt fantastiska!

Den här killen, Pelle Sandstrak är inget undantag!

Tänk om vi alla hade lite mer Tourette.. Vad mycket intressantare samhälle vi skulle ha!

Att hitta strategier för mental överlevnad är inte alltid så lätt, men får man rätt hjälp vid rätt tillfälle så kan ALLT förändras!

Och återigen så vill jag påminna om funktionsförmågorna som ALLA har. Det är för mycket fokus på funktionsnedsättningarna..

Tänk utanför boxen och passa på att tänk extra STORT! Det vinner vi alla på 🙂 och kom ihåg: Ingen människa är sin diagnos! Vi är alla så mycket mer än så.

Ha en skön helg alla som läser och kom gärna med tips om allt som har med Tourette att göra.. Har du sett en film eller läst en bok? Kanske varit på någon föreläsning? 🙂 Tell Me! Jag vill veta allt!

2 kommentarer

  1. Lena

    Duktig du är på läsa.. har inte den ron att läsa böcker.. dessutom med läs å skrivsvårigheter är det inte så skoj heller.. Hoppas allt är bra med dig annars.. 😉

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Böcker är det bästa jag vet! Ända sen jag lärde mig läsa när jag bara var fyra år så har jag läst minst 50 böcker per år.. Jag slukar allt jag kommer över i bokväg om det verkar vara min smak 😀

      Har du testat ljudböcker? Då får du ju höra en bra bok och kan göra saker under tiden också om du vill! Typ städa och sånt tråkigt kan tydligen bli kul när man lyssnar på en bra bok haha..

      Testade en ljudbok en gång men jag bara somnade haha.. de ska vara böcker i papper för mig 😀

      Hoppas det är bra med dig Lena! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.