Ännu en efter”lys”ning..

Jag efterlyser ju saker här i bloggen då och då och för det mesta får jag napp så jag ställer mitt hopp till Er läsare än en gång! Nu vill jag ha tag i ett par femtiotalslampor. Helst femarmade och gärna i mässing / och / eller teak.

Tror eventuellt att jag kan ha sett någon variant på en trearmad modell som kan funka också, men just nu är det mesta av intresse så vet du någon liknande lampa som är till salu eller hänger ouppskattad och bortglömd? Let me know!! 😀 Maila mig isf på [email protected]

Här har jag två liknande modeller på vad jag söker:

IMG_4747

Pampig femtiotalslampa med vita glaskupor

IMG_4748

Denna lampa har vita tulpanformade kupor av vitt glas

(paketerade på behörigt avstånd för tillfället)

🙂

Ja, det var vad jag ville förmedla idag! Så spana runt i farmor och farfars gömmor.. Kanske finns det någon ensam stackars lampa som vill byta miljö?

Annars då? Ja, nu är det helg med allt vad det innebär: Pannkakor, lägenheten fylld med kids i alla färger och storlekar, långläsning, lördagsgodis och diverse annat trevligt!

IMG_4833

Ibland sitter vi still bägge två… samtidigt!!  (!!)

Plötsligt händer det…

(kanske borde jag köpa en lott? Ungefär som de sällsynta gånger man ser botten i tvättkorgen?!)

Haha…

Ja, nog är det skönt med helg. Har hållit högt tempo hela hösten och när jag väl är ledig vill jag bara kura hemmavid. Det blir inga stora avstickare och jag känner mig ganska laidback. Världens bästa man sköter som vanligt köket med stor precision och varje gång jag ser denna vy så fattar jag ju hur bra jag faktiskt har det *skrattar*

IMG_4836

Denna dag är han dessutom klädd!! 😀

IMG_4841

Och appen levererar som vanligt!

🙂

Och så måste jag visa mitt fina ödesträd som verkar trivas ovanligt bra och växer så att det knakar:

(Kanske beror det på att Viggos lyckogubbe står bredvid?!)

IMG_4830

Brokklerodendrum…

(jädra svårt att säga alltså)

Och nåt mer som växer så det knakar.. Mitt HÅR såklart! Ganska nyklippt och ganska mörkhårig just nu. Ett och annat misstänkt grått hårstrå har jag skymtat, men jag avfärdar det som synvillor hehe.. Jag ska försöka att INTE kamomillspreja håret på ett tag utan se om jag kanske ska försöka hitta mig en ny hårfärg som jag kan tänkas trivas i. Balsammetoden har dock gjort mitt hår så blankt och glatt så det är stört omöjligt att locka det i underhåret där kvalitén på håret helt enkelt vuxit till sig och blivit så bra att varken produkter eller värme biter på håret.

Och tänk vad mycket pengar mitt hår sparar åt mig också genom att INTE använda varken schampo eller sprej och annat grejs. *thumbs up*

Jag vet några som också börjat med balsammetoden och som är lika nöjda som jag är! Grejt alltså!

IMG_4764

Rufs & Kalufs

Ja, det här blev ju ett högst osammanhängande blogginlägg men skit samma.. Nu har jag gett ifrån mig ett litet livstecken och dessutom hängt ut en krok efter finfina lampor. Mission accomplished helt enkelt!!

3vlig helg!!

*vinkar*

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.