Töm och glöm!

Två barncyklar blev stulna (igen) för Bastian i Lördags eller Söndags och märkligt nog dök de upp igår igen i anslutning till radhuskvarteret bakom oss. Den ena cykeln var låst och den andra var det inte. Av allt det så misstänker jag att det är (minst) två barn som bestämt sig för att vara taskiga mot lille B eftersom de vet att det är hans två cyklar och har då gjort sig omaket att 1. släpa en låst cykel och 2. rullat den andra och gömt dem så att han inte skulle hitta sina cyklar och därmed bli ledsen. (Bravo era små ouppfostrade skitungar! Era föräldrar har verkligen gjort ett toppenjobb hittills!!)

Jag är irriterad som Fasn på detta, men eftersom jag inte kunnat ta någon av de misstänkta småglina på bar gärning så kan jag ju inte göra så mycket just nu. Lille B blev naturligtvis olycklig och jag hann ju såklart köpa en ny begagnad cykel åt honom innan hans egna cyklar kom till rätta.

Så nu insåg jag att vi har ett antal cyklar som ska säljas och så fort jag började rodda i det så stod det ganska klart att vårat uteförråd är en katastrof.. Fattar inte att jag lyckats blunda för det under det senaste året *suck*

Men inget ont som inte har något gott med sig.. Nu äre TÖM & GLÖM som gäller! Jag orkar inte lägga ut annonser på blocket än utan hoppas att någon bloggläsare kanske gillar ungefär samma saker som jag och kanske vill slå två flugor i en smäll!

Jag ska ge bort de två större sakerna i förrådet som är mest i vägen för att jag ska komma åt alla SMÅ saker som skall packas i bilen och köras till återvinningen! Alltså… Vem vill ha följande föremål:

1. Mitt gamla trekantiga soffbord:

bordet

Det står alltså i ett uteförråd just nu och kommer definitivt att behöva målas om eftersom färgen jag målade med sist var av en usel kvalité. Bordet i sig är dock väldigt fint och mycket praktiskt!

*BORTA*

2. En Kabelvinda som man kan göra ett fint balkongbord av:

IMG_0605

Jag hade tänkt att fixa till det ordentligt och slipa, måla och slutligen måttbeställa en glasskiva för att ha det som bord på min balkong, men jag kom aldrig till skott och eftersom jag blir mer och mer förtjust i det gamla gröna pelarbordet jag har på balkongen så inser jag att denna kabelvinda bara kommer att stå i vägen och irritera mig så jag tänkte att någon annan kanske vill ha ett lagomt litet möbelprojekt i sommar?

*jag behöll det*

🙂

Så vill just DU ha något av dessa två, för mig överflödiga och skrymmande föremål? Maila mig på [email protected] eller skicka ett sms på 070-257 33 22 så styr vi upp det hela. En klockren winwin för både Dig & Mig 🙂

*går å fortsätter att packa skrot som ska bort*

Dagens fras:

”Töm å glöm är idag min dröm”

😀

Haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.