Härliga helg

Helgens höjdpunkter var ganska många, men bäst var fredagen då jag fick klä upp mig lite, käka god mat och gå på fest med samtliga av mina fantastiska kollegor.

 

 

 

Det roliga med att partaja så sällan som jag gör,  är att min partyuniform består av nästan EXAKT samma kläder varje gång. Från topp till tå.. Haha.. Men varför ändra på ett vinnande koncept? Jeans med bling, stabila skor med klack och dansvänliga kläder.. Vad kan gå fel liksom?


 

Det var i alla fall längesedan jag skrattade så mycket och hade så himla roligt. 
Både tidsuppfattning och senaste tidens allvar flög sin kos. Precis som en lyckad festkväll ska vara  🙂
Corona fick bara vara med i flytande form och det rådande världsläget ägnades inte ens en tanke åt. Så underbart!
På lördagen hade jag turen att få vara hemma helt själv och vårda baksmällan som jag faktiskt aldrig fick. Jag mådde toppen konstigt nog. Brukar ju må pyton efter att ha druckit alkohol en hel kväll.
Nästan samma känsla som att vinna på lotteri haha.. Jag lagade till och med mat åt mig själv och tyckte tillåme att det var SKOJ!!
Jag har sen haft soffan för mig själv heela helgen och jag har inte rört på mig i onödan annat för att hämta ätbara saker i köket.
På tv har den svenska serien ”Blå ögon” rullat i några timmar och ja, jag gillade den. Lagom dramatisk med till synes ”vanliga människor” som hamnar i ovanliga situationer.
Jag har också skärmat av mig från det mesta: Både nyhetsflöden och nationaldagsfirande för jag kände att jag behövde låta mig själv få komma ikapp i både kropp och själ på egen hand och det är så sällan jag är alldeles själv här hemma så nog var det ganska härligt att få gå all-in och bara vara i min egen lilla bubbla.
En helg helt i min smak! Så nu när helgen är över och måndagen stilla har smugit sig på så känner jag bara stor tacksamhet.
Tacksamhet över att mitt liv innehåller så mycket och att jag har alla nyanser på livets färgskala. Precis som det ska vara i tillvarons brokiga väv som vi väver åt oss själva varje dag.
Helgen har gett massor med good-Energy som nu ska vävas ihop en färgglad vardag.
Välkommen måndag! Let’s GO!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.