Egons blogg

”Herrarna”!

 

 
Den förhandlingsgrupp som ”Herrarna” i KS.au tillsatte i januari 2012, förhandlar fortfarande med Landstinget för Åsele Kommun. Någon förändring i den har inte skett.  Några strandade förhandlingar har jag aldrig hört talas om. Det som har varit besvärligt, har varit att få Landstinget att komma till förhandlingsbordet, med någon som haft mandat att fatta beslut.
Det är möjligt att Peter L. har gjort en egen utredning och att den strandade, men det är inget jag hört talas om. Det måste vara Landstinget han hjälpte med en professionell förhandlingsgrupp? Där var det problem. Åsele kommun hade redan en sådan, som fortfarande arbetar.
Hur kunde denna fråga hamna i hans knä som en ”soppa”? Det är så han beskriver det i sin blogg. Ambulansfrågan hade varit hetaste frågan i Åsele i 8 månader, när han tog över efter Bert-Rune. Att han, som S starkaste namn, inte följt och satt sig in i denna fråga, väcker många frågor. Saknas intresse? Undanhåller han information för oppositionen?  Är det som pågår bara ett spel för galleriet? Är det Landstingets villkor, som gäller och det har majoriteten accepterat?
Den beskrivning han ger, får ett järnspett att framstå som ett högteknologiskt instrument.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.