Egons blogg

Att ta sitt ansvar?

 

 
Vid senaste fullmäktige avsade sig Tommy Danielsson sitt uppdrag som ordförande i ÅNS. Det ska han ha all heder för, att han insåg sin begränsning att leda ÅNS i sitt arbete. Jag kan tänka mig att händelserna i Fredrika, påverkat hans beslut. Det inger respekt då man har mod och förstånd att ta sitt ansvar, genom att ställa sin plats till förfogande. Alla kan göra fel, men man måste ta sitt ansvar.
I dag besöker vi ett regntungt Göteborg, för att göra några studiebesök, som vi hoppas att kommunen kan ha nytta av.  Jag har läst om hur en del tolkar felskrivningen i ärendebeskrivningen om resultatet för 2012. I årsredovisningen var allt redovisat korrekt, det var inte ett räknefel utan det var ett skrivfel i ärendebeskrivningen och det påverkar inte resultatet. Jag vill påstå att ekonomiavdelningen sköter sin del i ansvaret för ekonomin bra, det är politikerna som beslutar om hur pengarna ska fördelas. Det är kring vad politikerna beslutar, man kan ha synpunkter.  

En kommentar

  1. Birger Gustafsson

    Det var ju en liten tröst att höra men genast dyker ju en fråga upp. Vem tar över efter honom? Är det någon annan med samma ideologi och som inte heller vågade komma på mötena som företagen bad om? Jag hoppas för Åseles skull att det denna gång blir någon som då åtminstone har nån som helst erfarenhet av näringsliv istället för politiskt tänkande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.