Den som är den…

Det är inte mycket som händer som gör mig generad! Tiden för extrema pinsamheter känns lite förbi… Jag tror det är åldern!?

MEN det finns ändå lägen som jag kan uppleva besvärande!

Som när jag knatar runt på NUS! På vissa ställen gnisslar/gnekar mina skor så fruktansvärt mycket att jag nästan försöker smyga på tå! Det gnisslar så folk blir stressade om jag gnekar bakom deras ryggar (inbillar jag mig).

Så når jag centralhallen och dom där skorna tystnar… Det är alltså något slags underlag som får skorna att börja gnissla som värsta ambulerande gummifabriken!

Ytterst bisarr fenomen… Sko-gnisslaren Anna -C’est Moi!

//a

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Katalin

  Hej,
  Jepp irriterande fenomen.

  Helt plötsligt började våra gamla inneskor (gympaskor och foppa oxå) gnissla här hemma i hela lägenheten,
  Ingen ändring gjord i städning och alla golv är oförändrat gamla.
  Fick du någon klarhet i ditt gnisslande ????
  Katalin

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Var tvungen att kolla när jag skev inlägget och det var 2014, svaret är NEJ! Har ännu inte löst gåtan vad det är som gör att skor kan gnissla så kopifruktansvärt på vissa underlag. Upplever samma fenomen än idag på just NUS när jag går men nuförtiden flinar jag mest åt det hela! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.