Resan vi gör…

Denna helg hade jag laddat för att få igång min potatis (skoter), i stället blev jag hemma med post-vaccin covid. Har sovit som en medvetslös, varit törstigare än någonsin och haft feber. Så idag är dagen jag använder för att slutföra lite projekt. Å då menar jag av kalibern att skurkäppen nu är inställd på sin plats liksom skurhinken i stället för att stå framme och irritera. Samt slutföra min 192 rutor stora pläd som jag monterar.

MEN eftersom jag så rörande ser att en del hoppar från denna blogg till min nya tänkte jag lägga ut länkar till de inlägg jag hunnit med OM någon vill  läsa.

Ordningen är mitt senaste inlägg överst och det äldsta nederst!

Rekommenderar den som är intresserad av eftervåld att läsa inlägget som heter ”Follow the money”, har man en bråkig mage kan Patronläge vara något att dra på munnen åt! Alla som är lätt neurotiska bör undvika inlägget Stabsläge som utspelar sig när både covid och Ryssen stressade mig till nattläsning!

Kram

//a

 

 

ALLT SOM VAR INGET (13 februari 2022)

Att komma ut ur blykupan är att uppleva och känna som att man rivs loss från sin syrgastank, sitt eget hjärta och hjärna. Eftersom tillvaron så länge utgått från någon annans behov än sina egna. Det är att inse att man faktiskt inte var en faktor i ekvationen. Man var ALDRIG en faktor i ekvationen. Man var faktiskt ingenting.

A. Holgersson

I nytt ljus (11 februari 2022)

Att komma till stugan för första gången efter att ha fått och skapat mitt eget nya hem. Att vara ute i min älskade skog och söka spår och se ekorrar som levt rövare

Follow the money…(8 februari 2022)

Om Netflix dokumentären TIndersvindlaren, om varningstecken och mina drömmar där lösningen alltid heter ”Follow the money” när jag där möter någon som skriker efter konkreta bevis

…a deeper dive… (5 februari 2022)

Ny hårfärg och att gå hem i snöstorm när man just fått en snygg frisyr! (keep it real liksom). Om mina platser i mitt hem, om att spara amaryllislökar och garnet som heter Galactic! 

 

Metamorfos? (2 februari 2022)

Att konstatera att jag är så pass otränad att Skalle-Pärs ord ekade i huvet på väg hem med ryggsäcken ”Nu dör jag”

 

Skogen, tystnaden, glädjen… (30 januari 2022)

Att komma ut på ”grönbete” i skogen, efter en drabbande vecka och sjukt glada nyheter och ett steg framåt arbetslivet… 

 

Patronläge… (17 januari 2022)

När magen vrider om och svetten bryter ut. Kom igen… vi har alla varit där! Paniken när man är långt från en toa och måste forcera sig själv framåt och samtidigt skulle behöva en kork i baken!

 

Makt och kontroll… (17 januari 2022)

”…insidan och utsidan i den extremaste formen av disharmoni. Falska skratt genom käften. Tysta skrin och tårar inuti…”

  • Det är något jag måste säga (Anna Holgersson)

 

Stabsläge… (14 januari 2022)

Diskussion om totalförsvarsplikten som utmynnade i nattlig läsning av foldern ”OM krisen eller kriget kommer”. Det var hejdlös galopp av covidsmitta och samtidigt rapporter om Rysslands rörelser, och Boden som skickade ner soldater… Herregud vad jag får tankar… Just det, var också en smula upprörda känslor från min sida av alla som plötsligt kunde ”känna på sig” att deras förkylning inte var covid…

 

Tropikhuset… (12 januari 2022)

När jag slutligen blev tvungen att kalla in det tunga artilleriet för att vakna, dricka suspekt mjölk (hurk), den suspekta doften och luften när luftfuktaren stått och spytt ut ånga

 

Skapandet & rörelse… (11 januari 2022)

Mina tankar kring kreativitet och fysisk rörelse för välmående

Vart hamnar inläggen? (10 januari 2022)

Högst frustrerat mikrokort inlägg där jag försöker begripa mig på min nya plattform. Lät det vara kvar för att visa att allt är inte så himla tvärenkelt

 

Awake the Light… (10 januari 2022)

Premiärinlägget på annaholgersson.com Om valet att skapa en egen vrå och skriva under mitt eget namn.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.