Tassar dansande ut…

Här sitter jag och poppar musik.

Det har varit ett sådant viktigt år som passerat. Sådant jävla arbete med att återuppstå och återerövra hela livet.

Jag glömmer aldrig hur mina fingrar darrade när jag skrev mitt första inlägg här på min Fröken Krass-blogg efter evakueringen från den destruktiva relationen. Det var i februari 2021.

Idag har jag öppnat min helt nya portal till mitt skrivande.

Jag väljer helt enkelt att låta Fröken Krass dansa ut och jag anser att det alter egot gjort sitt.

Nu är det tid att skriva i mitt helt egna namn och i mitt fria narrativ.

 

Jag vill tacka alla som läst min blogg ”på riktigt”, som faktiskt följt mig, kommenterat och återvänt. Ja, jag är givetvis tacksam för alla stackare som hittat hit enbart för att jag råkat tagga ”kyckling som luktar fis” (ett inlägg som än i dag drar oroväckande många läsare!).

Jag lämnar denna portal och steppar som sagt förväntansfull över till min egen domän. Där fortsätter jag mina vardagliga reflektioner över livet.

Jag har just påbörjat resan att ta mig från professionell soffpotatis till aktiv och vältränad igen. Något säger mig att det kommer ta sin lilla tid men jag vet att jag kommer dit.

För dig som vill fortsätta läsa min blogg kan du följa länken eller bara söka på Anna Holgersson så skall du se att du slutligen hittar mitt nya kryp-in, där min son faktiskt tillåtit mig använda en av hans bilder!

Det är en ny tid…. och jag måste vidare

Från djupet av mitt hjärta…

Tack för mig!

//a

5 kommentarer

 1. Anders

  Tack själv för att du delat med dig av både högt och lågt på din VK-blogg och lycka till på din färd mot nya mål!

  PS: Du kan känna dig otroligt stolt över hur långt du har tagit dig senaste året! 💪

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ja det är verkligen svårt att förstå hur det gått till. Jag får läsa mina dagböcker för att förstå hur jävla illa det var för ett år sedan!! Tack för alla kommentarer Anders! //a

 2. Marja Granqvist

  Tack för allt du delat med dig. Jag kommer självklart att följa med dig till din nya portal, samt även följa dig på Instagram. Du inspirerar. Jag önskar dig allt gott i framtiden. Kram!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Tack detsamma Marja! Instagram är nästan bästa platsen men ibland vill jag skriva längre då känns min nya kruka rätt! Kram //a

 3. Frida Rönnberg Almström

  Att följa denna blogg har gett mig både skratt och gråt, så ärligt att det går rakt in i hjärtat! Jag följer självklart med till din nya kruka och ser fram emot vad du kommer dela med dig av där!
  Du är en stor inspiration, Anna ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.