Satan så sammanbiten…

Idag tog jag mig tid att titta in på Google Analytics och det är nästan alltid lika intressant. Den här stackars övergivna bloggen som ännu har läsare som råkar hitta hit på grund av mina spektakulära inlägg om varför kycklingen luktar funky och om äventyret att dra ner en halstablett i luftvägarna.

Jag saknar att blogga om just de där enkla sakerna som kan göra oss alla sammanbitna i ögonblicket.

Jag bloggar varken här eller där utan skriver i stället på mitt manus som har tagit sig långt över 300 sidor. Annat jag lyckats med är att bli vän med en ekorre i stugan som faktiskt kommer när jag lockar på henne. Hon äter ur min hand och följer efter mig när jag hämtar mera nötter. Hon sitter även ute på en stol på altanen och stirrar in genom fönstret när hon vill ha mera.

Jag virkar, skapar och söker nya intressanta sammanhang. Jag tränar, jag lever och jag fräser över matpriserna precis som alla andra. Är överdrivet nöjd med mina gummistövlar, så där barnsligt glad att jag måste gå rakt genom varje vattenpöl och lövhög som finns längst min väg.

Förresten… Läste om ”EL-REA” igår…. Det är många nya ord som kommit denna höst som bötesbonanza (VK) och termen Krigsvinter,  men ”el-rea” var en ny kaliber som viskar om den förändrade omvärldssituation vi faktiskt lever i.

Jag har därför tagit flykten till en Spökvandring genom Hemsökta Umeå (rekommenderas för alla som är intresserade av historia) för att distansera mig till alla obehagliga realiteter.

Livet rör sig framåt trots alla höjda priser. Jag älskar hösten, färgerna och den friska luften.

Det är fint och oerhört värdefullt att kunna tända ljus på kvällen och landa i sitt eget hem..

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.