Tulpaner…

Igår var det TULPANENSDAG! Jag visste faktiskt inte att den hade en egen dag- Jag hade blivit ombedd att köpa tulpaner till fikarummet på jobbet. Därför var det med smärre panik jag kom på det när jag låg hemma och vred mig i sängen och var trött som en tokig. Lyckades i alla fall ringa jobbet och informera vart alla detaljer fanns så att någon annan kunde ordna blommor och förgylla lunch/middagsbordet.

IMG_4828

Sent på eftermiddagen tog jag en promenad, gick förbi buketten och köpte mig egna tulpaner och lite ginst (som doftar så gott).

Det har varit en märklig vecka som passerat, har fått goda nyheter som gjort mig glad och som berättar att jag är på rätt väg med mina val. Samtidigt har jag brottats med något som känts som en smörkniv instucken under höger revbensbåge -Vilket gjort mig väldigt trött.

Så jag är ytterst tacksam att ”smörkniven” försvunnit för tillfället… Feber verkar jag slippa denna gång, tröttheten kommer jag inte undan och det är bara att gilla läget och göra det bästa. Jag har läst ut en fantastiskt bok, jag har levlat i spelet ”Best Friends” och jag har sett om Norges damlandslag skidor på TV.

Nu omfamnar jag helgen!

//a

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.