Kollektivt avhopp…

IMG_5477

 

Förmiddagen spenderades på NUS -Denna gång var det (tackålov) inte jag som var incheckad utan jag roddade runt Ugglan som visade sig behöva gips! Därifrån snubblade vi in på Apoteket och gjorde massor med trevliga fynd!

Sedan roddade jag ihop en delikat (hrrmm) havregrynsgrötslunch till oss och fick information om att min hjälp skulle behövas vidare.

Så jag åkte hem och inväntade startsignal från Tarzan, sedan åkte jag (typ rally!!!) med honom till stugan och sedan återvände jag HEM.

Väl hemma konstaterar jag att mina två vardagsrumsorkidéer gjort ett otroligt synkroniserat vissningsnummer. Det är typ utökat kollektivt avhopp av blommorna ner på brädan & golvet -Jag tar det snudd på personligt!

IMG_5478

 

Sex på golvet och fyra på brädan… Dom där vackra vita blommorna hade gärna fått sitta kvar ett tag till, nu är det bara att se om det går att återuppliva dom rackarna eller om dom tänkt gå in i vila… REDAN!

Idag har det gått fem veckor efter ingreppet på Karolinska och för första dagen har det faktiskt gått helt okej att äta -På riktigt! Det känns som att det kanske äntligen vänder! Jag är då banne mig mera uppåt än dom där droppande orkidéerna i alla fall!

Alltid något!

//a

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.