Sommar, sommar, sommar!

  
Vaknade och konstaterade att jag sovit utan kamin och utan dubbelt täcke!

Gick yrvaken till stora stugan och konstaterade ett helt nytt fenomen… Det var… varmt… Liksom varmt i luften!!! Solen skiner dessutom.

Nitade framför termometern och ser rena värmeböljan som nått stugområdet… 20 grader i skuggan! Redan?!? Jayyyyy jippieeeee tjohooooo!

Att sommaren är kort vet vi så det är bara att göra det bästa av varje dag. Det har vi verkligen gjort.

Ikväll är sista kvällen här i skogen för den äldsta i den yngre skaran. Så Ugglan måste steka abborre till honom nu -Vilket är signalen för mig att lämna stora stugan! 

Stämningen är hög, snudd på euforisk. Det pratas, skrattas och lever om så in i bängen kring den generationen.

Jag sitter ofta med ett korsord och bara känner mig tacksam att kunna vara mitt i smeten utan att känna mig tärd, trött och utslut. Så innerligt GLAD över stämningen, min familj, stugan, katten…. Det är så att säga ingen hejd över hur glad jag är att kapslarna gett mig livet tillbaks!

Mina uppgifter har varit: gå på promenad i skogen, kör sopor till soptunna… I juni skulle jag sagt: -Helt omöjligt! Jag var seriöst tveksam till om jag ens skulle orka vara i stugan… Å nu… Såå mycket bättre! 🙂

Jag skall absorbera ljuden av nerf-gevär som smattrar, glada tjut och yl och så skall jag passa på att krama alla som kommer min väg. Stora som små.

Jag börjar verkligen känna att VARDAGEN kommer vara möjlig!!!

20 grader eller ej spelar ingen roll… Men det är gött med en sådan final för min äldsta nevö. 

Abborre och värme! -Mer än så måste det inte vara!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.