Chips Kisby…

Chips Kisby är han som säger ”Nej till bron” i Killinggänget. Det är den vresiga mannen som protesterar och säger nej till allt, som omoralen i musiken.

Chips Kisby reinkarnerades och uppenbarade sig i stugan sent i går kväll -Det var Tarzan som fick nog, lackade ur, protesterade och gormade nånting förtvivlat över dagens plåster

Ni läste rätt -P.L.Å.S.T.E.R

Jepp, Tarzan har ett SÅR som måste plåstras om!!! Å dagens plåster kräver sax, tänger och skärbrännare (tydligen!) för att få upp, det muttrades och gormades om ”dagens plåster” för att sluta med att han gormade runt med ett finger i vädret med ett trassligt plåster som pekade åt konstiga håll.

”-Vart finns vanliga hederliga salvequick plåster” hördes Tarzan mumla samtidigt som Ugglan suckade, klev upp för att hjälpa till att få fast plåstret på den uppeldade Chips Krisby.

-Jag ska köpa första-hjälpen-kit som finns på BYGGEN” sa Tarzan

-Ja gör det” svarade Ugglan lungt

-Herregud, man behöver ju bara DRA upp ett plåster ur dom! Hur ska man få ett plåster om man är ENSAM och håller på att förblöda?!?!! Ska man stå och tjorva med sånt här då va?!? Ska man det?!

Det var liksom upprörda känslor om PLÅSTER -Så jag tror Tarzan skall få sig en födelsedagspresent från Cederroth detta år -En förstahjälpen tavla laddad med allehanda ”dra-upp-plåster” och blodstoppare att ha i stugan, precis sånna som finns på ”byggen”.

Själv höll jag på skratta ihjäl mig åt gnistret över plåster. 

Kanske var det för att jag var så nöjd över att jag och sonen tog årets första dopp igår, för stunden i bastun och ut i sjön igen. Den uppfriskande, livsgivande energin av kyla och värme som gjorde plåsterhistorien till ett live-framträdande av Chips Krisby, ett humoristisk Norén inslag i midsommarkvällen!

Har sovit som en björn i vår mörka, varma koja, har sovit gott och dragit mig ut ur idet -Nu skall den halvfärdiga midsommarstången raseras och vattenbazokan laddas. 

Tveksamt om vi får låna en hink då sonen ”råkade” pricka en igår (vilket Chips Krisby inte var nöjd över) med  luftgevär men vi löser även det på nått sätt.

Tillsammans!

//a

PS: Salvequick plåster finns på vanlig affär, Salvemed plåster finns på apotek -Enklare än så är det inte att hitta rätt in plåsterdjungeln!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.