Johans nyheter

Vi blir allt fler socialdemokrater i Vännäs!

Det är med blandade känslor man nås av "rykten" att delar av oppositionen i Vännäs ger sig in att kommentera helt öppet om vad majoriteten har för avsikt att genomföra för förändringar inom grundskoleorganisationen. Nu talar jag inte om kommentarer kring utredningsförslagen utan långtgående planering om vad som först kommer att ske och sen kommer det ….osv.

Visst vore det  bättre om ni pratar om vad ni vill göra och vi om vad vi vill göra. Sen kan vi diskutera de olika förslagen i våra kommande möten.

Om ni nu även fortsättningsvis vill uttala er för vår räkning, är det bättre om ni som så önskar tar steget in i vårt parti.  Då får ni på köpet reda på fakta om vad vi vill och slipper stå med skägget i brevlådan.

Jag vore tacksam för ett fortsatt gott samarbete på alla plan med alla inblandade.

3 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Johan. Du skriver om oppositionen. Antar att du inte drar alla över en kam. Vi är ju 4 självständiga partier som ofta är överens men ibland inte fullständigt överens. Men nog funderar vi alla på denna karusell som dragits igång. I närtid har vi en fråga som vi lagt på is tidigare för den skapande orolighet i leden o jag tänker på köksutredningen. Men det är ju bara krusningar på Missisippi mot detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.