Johans nyheter

Öm tå!

Jo jag tackar jag!

Det var visst en öm tå som jag trampade på i mitt senaste blogginlägg. H-I valde att kasta sig över mina uttalanden om borgerlig politik på ett sätt som om han faktiskt tror på att de utvecklat vårt land de senaste åren. Vad som i verkligheten hänt är att vi genom regeringens agerande avvecklar stora delar av den välfärd vi gjort oss kända för i hela världen. Det största som borgerligheten lyckats med under dessa år är en enorm förändring av fördelningspolitiken. Allt färre får allt mer.

Vår socialdemokratiska politik utgår från att alla männiniskor tillsammans utgör ett samhälle. Ett samhälle består av många olika individer som tillsammans ska  arbeta för att utveckla vår land och vår välfärd. Alla ska bidra, alla ska ha möjlighet att utvecklas. Ett samhälles välstånd bygger på att skillnaderna mellan människors möjligheter är så små som möjligt. Ett samhälle ska ta tillvara alla människors kraft. Ett samhälle byggs av och med människor.

Mycket av H-I:s inlägg var direkt riktat mot mig personligen, Är det så du vill angripa vår politik, med personangrepp?

 

3 kommentarer

  1. johan Söderling

    Nej det var fel uttryck. Vad jag menade var att han riktar sig direkt mot mig istället för att diskutera politikens innehåll. Sällan har vi så tydligt namngett varandra i våra bloggar som nu H-I gör. Därav min komentar.

  2. stefan

    Det är just det här med ”tillsammans” som borgerligheten har problem med. Deras politik går ut på att man ska klara sig var och en för sig…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.