Dags att hjälpa UIK!

Ser att UIK.s fotbollslag är i ekonomisk knipa.

Jag tycker det är jättetråkigt och nu gäller det att vi alla hjälper till för att stötta dom.
Orsakerna till att det är kärvt ekonomiskt kan man alltid fundera på om man tidigare har levt över sina tillgångar eller om det handlar om att vi Umebor blivit bekväma och hellre tittat på TVn hemma istället för att traska iväg till planen.

Själv tänker jag i alla fall ta med mej Erik och gå på nästa hemmamatch.
Och jag hoppas att vi är många som går dit.

Dessutom tror jag att klubbens arbete med att fixa nya sponsorer underlättas rejält om man har många åskådare på matcherna.

10 Oktober kl: 16.00 Möter UIK Malmö 

Vi ses då! 

2 kommentarer

  1. Fredrik

    Synd att inte Umeå eller Sverige för den delen inte har något storföretag som kunde matcha Martas bud från USA. Tror nämligen att när Marta försvann till USA så försvann en hel del av ”showen” runt matchen. Hon är ju världens bästa spelare. Sen är det tragiskt ( om det blir så ) att fotbollsektionen kan dra med sig alla andra sektioner i UIK i konkursen. Brottnings-sektionen i UIK t ex är ju inte direkt känd för att ha misskött ekonomin…Hoppas det löser sig.

  2. Mattias Larsson

    Svar till Fredrik (2009-10-03 09:15)
    Håller helt med.
    Sedan tror jag att det behövs mer kontinuitet i Damallsvenskan för att den skall bli riktigt ”het” det fungerar inte med ett spelupphåll på 62 dagar om man skall bygga upp ett intresse för allsvenskan. Och det kommer att krävas ett stort mått av engagemang från Umeborna om de avslutande hemmamatcherna skall dra storpublik. Fotboll och November går inte riktigt ihop tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.