Kritiken mot Maud O konstant och onyanserad.

Sven-Olov Edvinsson nämnde på sin Blogg igår blogg.vk.se/sven-olov-edvinsson-lakare-och-c-politiker/2009/10/17/maud-olofssons-lediga-och-oppna-stil-smittade-av-sig-141638 att han börjar ledsna en del av kritiken som ständigt riktas mot Maud Olofsson, och jag kan inte mer än hålla med. Givetvis är det så att man som politker får vara beredd på att de beslut man tar ifrågasätts, men när det gäller Maud så börjar det snart bli parodiskt. Oavsett vad hon gör eller inte gör så är det fel.

Till alla de som har synpunkter på vad Maud tycker och gör:

1. Försök skiljapå sak och person, att ni inte delar hennes åsikter ger er inte rätt att kalla henne tillmälen.

2. Kom ihåg att en minister har ansvar för Hela Landet inte bara Västerbotten.

Jag tycker Maud gör ett toppenarbete med att försöka lyfta Västerbotten i alla lägen, ett exempel är det EU möte som inte hade lagts i Umeå förra veckan utan hennes vilja.

Sedankan jag inte låta bli att tycka att den kritik som hela tiden riktas mot Centerpartiet för att vi sägs ha glömt bort landsbygden är trist och tråkig. Jag lovar att det finns inget parti som diksuterar landsbygsdfrågor lika mycket som Centerpartiet.
Sedan att vi dessutom nu har börjat komma in i storstäderna är ju inget problem. Att bedriva en bra politik för människor oavsett var de bor är ju målet!

Jag är övertygad att det kommer att komma än fler förslag från Centerpartiet om hur vi skall förbättra levnadsvillkoren på den svenska landsbygden! Hur många kommer det från övriga partier??? 

 

5 kommentarer

  1. Lisbet Olofsson

    Jag har också tänkt på det där. Kritiken som många ger är inte konstruktiv och handlar mycket om henne som person. Att våga sticka ut näsan, att vara kvinna och ha starka åsikter är alltid något som sticker lite i ögon på andra.

  2. Gun Rehnman

    Jag har stått ut med kommentarer,( om än inte i det politiska sfären mer än de senaste 3,5 åren),i hela mitt liv, men så är det. Är man kvinna och står på barrikaden (nåja) eller har hakan utåt, i alla fall, ja då ska man nästan veta hut. Men, det gäller att vara den man är, I ALLA LÄGEN, i annat fall bryter man ihop. Dock kan sägas idag, att fler och fler män agerar mer ”kvinnligt”, så jag känner ändå viss tillförsikt i frågan. Om inte vi kvinnor står för vilka vi är, utan bitska kommentarer i tid och otid, ska vi då begära något annat av männen???

  3. Mattias Larsson

    Svar till Gun Rehnman (2009-10-20 06:30)
    Så du menar att männen nu börjar vara lika bitska mot kvinnor som kvinnor alltid varit mot varandra?
    Då har vi verkligen en negativ utveckling.

  4. Johan H

    Bra inlägg!

    Jag håller också helt med om att Centerpartiets politik måste vara lika bra oavsett var man bor i landet!

    En bra politik för företagande, miljö och öppenhet är lika viktigt i glesbygd som i storstad.

    Tack för en bra blogg!
    Varma hälsningar
    /Johan Hedin, stureplanscentern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.