Maud Olofsson utmanar Miljöpartiet på debatt!

Valet närmar sig dags för debatt!

Idag har Maud Olofsson inbjudit miljöpartiet till debatt, jag tycker det skall bli roligt om vi får prata politik och vad de olika partierna vill snarare än att ägna oss åt att skälla på varandra.

I ett brev till Miljöpartiets språkrör Peter Eriksson och Maria Wetterstrand skriver Maud Olofsson:

"Det är lite mer än ett halvår kvar till riksdagsvalet i september. Två regeringsalternativ med flera samverkande partier står emot varandra. Väljarna har rätt att i god tid få tydlig information om vad de olika alternativen innebär – och vad det betyder om olika partier ges olika tyngd i regeringsalternativen.

Centerpartiet bjuder därför in Miljöpartiet till nationella debatter under mars-april. Vi är övertygade om att det har stort värde att gränsdragningen och skillnaderna mellan våra två partier lyfts fram och diskuteras."
 

Jag tycker det låter helt lysande och hoppas att Miljöpartiet antar utmaningen.

Maud Olofsson föreslår i sitt brev tio nationella debatter arrangeras mellan olika partiföreträdare runt om i landet. Och en av dessa föreslås hållas här i Umeå

Förutom dessa tio nationella debatter kommer Centerpartiet att bjuda in till lokala debatter, vi återkommer med tankar kring detta.
 

Mer finns att läsa på Centerpartiets Hemsida 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.