Michael Arthursson strålkastare och bakspegel samtidigt!

Idag kom beskedet på Centerpartiets hemsida att Michael Arthursson utsetts till ny Partisekreterare för Centerpartiet. Han efterträder Anders Flanking som numera är nyvald riksdagsledamot för Göterborg.

Jag blev mycket glad över beskedet att Michael tackade ja till uppdraget! Michael har lång erfarenhet av olika uppdrag för Centerpartiet, alltifrån förbundssekreterare i CUF på sjuttitalet och framåt. Jag tror att hans lite brokiga bakgrund såsom uppvuxen i Halland, inflyttad till Stockholm, aktiv på olika sätt för Centerpartiet och de senaste åren verksam som egen företagare är alldeles utmärkt i den roll han nu inträder.
Det känns som att han har både strålkastare framåt för att leda partiet, samtidigt som han har historien med sig i backspegeln, perfekt!
Michael har dock inte varit så aktiv internt i partiet under de sanaste åren så för mej var det ett nytt namn när han presenterades som operativ kampanjledare för

Centerpartiet i våras. Hans jobb var alltså att genomföra Centerpartiets valkampanj.
Jag är väl medveten om att vi inte gjorde något lysande val, men det kan jag lova att utan Michael hade det gått betydligt sämre!
Jag blev mycket förvånad när min mobiltelefon ringde på måndag kväll 13 dagar före valet, bär jag var på K-Rauta och skaffade lite mer virke för att reparera valaffischerna.

Då var det Micke som ringde för att höra hur valkampanjen gick och vilket ytterligare stöd vi lokalt behövde. Då satt man i valledningen och ringde runt till alla kommuner för att kolla av läget och informera om de spurtaktiviteter som planerades.
Den typen av engagemang och noggrannhet uppskattas.

Så nu får vi en partisekreterare som är väldigt uppskattad och omtycket både av de som jobbar åt Centerpartiet på partikansliet och i riksdagen. Men även av oss medlemmar och förtroendevalda ute i landet, det bådar gott!

Fler som skrivit om detta: Annie, Albin, Johan, Elias, Johan

I media: DN, SVD, Expressen, Aftonbladet

Välkommen Micke, och lycka till i det nya uppdraget!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Mr P

    Jag vill ju se Eskil Erlandsson som partiledare för C. Han är bra och detta är ingen bedömningsfråga. Så är det bara! =)

  2. Mattias Larsson

    Svar till Mr P (2010-11-17 23:52)
    Hej Mr P
    Jo Eskil är fantastisk och oerhört bra.
    Är dock tänligen säker på att han aldrig kommer att vilja
    kliva in i rollen som partiledare.
    ML

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.