Frajdäj ajm in lavv..

..Yep! Det är Fredag och I’m in love.. 😀

IMG_2070

Jag har precis som min vän H börjat hitta hjärtan överallt lite nu och då.

Senast vid middagstid idag..

Och nu ska jag visa bild på mitt senaste projekt som faktiskt varit lite tjorvigare än vad jag tänkt mig! Mitt senaste DIY projekt på ballisen gjorde jag helt klart ikväll efter att först ha burit hem en ljusslinga i FEL färg och efter att ha hållit kidsen borta från balkongen i några dagar: ”Ni får INTE vara på balkongen… Jag har en PINNE där som ni inte får röra” Har jag hörts vråla med jämna mellanrum till kidsen. ”Rööör inte min PINNE!!!”

Haha…

Men till slut… så fick jag i alla fall upp den i taket. Jag hämtade den här ”pinnen” från ett jättemysigt ställe nere vid vackra Nydalasjön där jag en natt tjuvkikade på ett reaggeparty samma kväll som vi bestämde att vi skulle gifta oss..

Lite symboliskt plus att de avverkat lite träd just där så jag tog med mig en finfin gren och hängde upp den i det fula, fula gråa balkongtaket:

FÖRE:

IMG_2056

Den hade gärna fått vara liiite större / längre men mitt i allt kommer jag kanske på nya DIY projekt för balkongtaket som mest troligt kommer att innehålla tyg… Så nu får det vara så här så länge!

EFTER:

IMG_2074

Ganska mysigt…

Och trots att det är kallt och ruskigt ute så ska vi ha ett litet balkongparty imorgon! Jag har en ganska stor infravärmare så vi kan nog sitta ute en liten stund i alla fall! Vi ska helt enkelt ha säsongsavslutningsfest 😀

Visst är det fint?

IMG_2075

Det kändes ju som NYSS vi låg här ute och flämtade i värmen dygnet runt… Å nu äre KALLT!! Brr…

Ja, mer spännande än så blev det inte denna sköna Fredag. Jag och Jimmie har fått massor gjort idag och jag känner mig ganska tillfreds att vi kom ihåg att köpa Lördagsgodis. För det innebär nämligen sovmorgon för mamman och pappan i denna familj ända fram till klockan halvio!! MINST! Man halar bara fram varsin påse till småglina och plockar fram en spännande film så får vi halvsova medans kidsen myser (OCH håller sams i soffan)

En winwinsituation kan man säga och sedan så har grabbarna hela dagen på sig att springa av sig sockret och speeden som följer av godiset!

Tjoohooo….

 

Vi ses & hörs! 🙂

Trevlig helg på Er!

4 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Tack! Jo, jag är himla nöjd.. och det visade sig även vara en perfekt ”mitt-i-natten-belysning” för vandrande små barn 😀

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hmm… Där sa du något! Jag tror att jag har några kristallprismor liggandes i någon gammal pyssellåda sen Freja var liten.. Ska ta och hänga upp dem i grenen också 😀 För en exklusiv look haha… Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.