Såre knakar..

En och en halv månad sedan senaste ”hårbilden”.

Jag tar ju balsammetoden på största allvar, men jag har dock tagit mig ett återfall på en hårtvätt förra veckan efter att ha använt en inpackning som jag nästan inte kunde skölja ur ordentligt.

Så nu har jag tvättat håret tre gånger sedan i Maj månad och jaa.. det växer så det knakar helt enkelt! Jag har också inspirerat ytterligare några anhängare och det är kul att se att folk vågar testa på lite alternativa metoder. Man behöver faktiskt inte köpa dyra schampon och andra kemikaliebombade produkter i tvätt, hår och tvålväg.

”Våga vara naturlig”

 

 

Ibland är helt enkelt det naturliga faktiskt bäst och balsammetoden är det bästa som hänt mig i hårväg sedan åttitalet då jag och min moster hade delad vårdnad om en krustång.. Haha.. DET var också ganska coolt.. men numera, som 40 plussare så tror jag inte riktigt att jag kommer undan med krusat hår!

Så här långt har det blivit:

IMG_2106

Skillnaden börjar synas mer och mer..

(Å stöket i hallen blir oxå mer å mer.. *skalar fotot ordentligt*)

Å annars så har jag insett att Fars dag kommer att spenderas helt utan pappor eftersom Jimpa är på match i Skellefteå och min Pappa jobbar. Jag och småkillarna har dock två viktiga uppdrag denna dag och det är pannkakor och ett besök på Biblioteket!

Ha en skön Söndag alla som läser, så ses å hörs vi 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.