Lyckade Lördag..

Åh, vilken skön dag jag har haft idag! Jag smet helt sonika från hela familjen i morse och hamnade på stan med två av de finaste flickvänner man kan tänka sig. Vi intog massor med koffein på Waynes och uppdaterade oss om vad som hänt sedan sist. Som vanligt så hade de massor med kloka infallsvinklar på allas våra vardagliga dilemman och jag känner mig alltid lika stärkt efter varje möte med dessa individer.

Det känns alltid som att man får massor med extra syre efter att knappt ha kunnat andas på länge! Jag uppskattar verkligen de här dagarna då jag får umgås med människor som faktiskt har samma typ av prioriteringar som jag själv har. Alla har ju SIN uppfattning om vad som är viktigt just för dem, men jag blir liksom extra glad när jag får träffa dem som tycker att relationer är värdefulla och som dessutom har vett att uppskatta och underhålla BRA sådana.

Verkliga vänner växer sannerligen inte på varken träd eller buskar och kan nog snarare ses som i det närmaste utrotningshotade arter i dessa ”slit-å-släng-tider”

Bägge flickorna har hängt med mig i rätt många år nu och vet i princip det mesta om mig och… De gillar mig ändå… fortfarande!! 🙂 Fantastiskt säger jag! De har stått bredvid mig i hårda stormar och stöttat upp mig när livet har varit tungjobbat. Helt suveränt och jag är lika glad och tacksam över varje möte med dem!

heart

IMG_2114

Fast Inger har (som vanligt) de snyggaste naglarna av oss alla…

Alltid 😀

Sedan travade vi runt på stan och jag har köpt några nya teér och vegansk choklad som är både gluten och laktosfri! Moofree är en grymt god choklad som är relativt dyr jämfört med ”vanlig” choklad, men otroligt prisvärd! Dessutom äter man ju mindre när man köper godis av högre kvalité… I alla fall jag haha..

IMG_2129

Lördagsgodis 🙂

Och så har jag varit aningens slösaktig och köpt en ny sminkväska! Min gamla fick jag i julklapp av min kära svärmor för sju eller åtta år sedan, så den hade faktiskt gjort sitt tänkte jag. Speciellt när jag såg den här söta och roliga sminkväskan med två stora diamantliknande stenar på… Check it out:

IMG_2130

Ganska söt sminkväska eller hur? Lite lyx i en grå vardag kan man väl få unna sig?

Och sedan gick jag iväg till speachless i Up2 gallerian och fick håret klippt av en jättesöt tjej med KNALLBLÅTT hår. Det blev sjukt bra!! Hon visste hur det skulle vara.. Kolla bara:

IMG_2124

Min ”ordinarie” frissa har lämnat stan men nu har jag hittat en ny som är jättebra! Henne ska vi ha!! 😀

Nu är håret tvättat hela fyra gånger sedan i Maj månad och balsammetoden funkar fortfarande lika bra för mig. I love it!

Och mer då? Joo.. Jag har ju lite nya kläder så jag avslutar väl med en outfit helt enkelt..

IMG_2127Mina sjukt snygga jeans från Kappahls barnavdelning som jag bara betalade femtio riksdaler för! En tjej som jobbar i en flashig butik i stan frågade mig om det var ”jeans från Pleasure jag hade på mig??” Haha… Jeans från Pleasure kostar nästan 1600:- så gissa hennes min när jag berättar att det är barnjeans för en femtilapp från Kappahl i MVG köpta våras 😀

Den nya tröjan i Ponchomodell i brun viskos med fransar är helt klart en ny favorit. Från Bonprix. 299:-

Jag gillar alla mina kläder som tusan och för varje gång jag bär hem ett nytt plagg så åker det ut ett gammalt! Smart va?!

Annars har jag inte jättemycket att förtälja annat än att jag verkligen avskyr November månad med allt vad det innebär. Segt mörker och trötthet suger musten ur mig ganska ordentligt och jag har insett att jag inte har mycket tid över under dessa mörka höstdygn. Jag går i ide med allt vad det innebär men det är ganska skönt! Snart vankas det ju snö och vita gnistrande vidder så jag ska verkligen inte klaga för hur jäkligt det än är så har jag insett att jag ALLTID har något att se fram emot!

😀

I like it… A lot!! Hihi..

Och nu ska jag bada i min favoritägodel—> Badkaret!

Vi ses & hörs!

2 kommentarer

  1. bettan

    Hej!
    Vad kör du med för balsam? Jag kör med balsammetoden, men mitt hår ser bara smutsigt ut, jag tvättar det dagligen, för att jag ska stå ut med det och det är ju inte meningen med balsammetoden.

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Hej Bettan!
    Jag brukar använda ett balsam från ”sante” som både tvättbalsam och för topparna. Jag såg att detta balsam fanns nere på TCM här i Umeå (om du bor i stan alltså 🙂 ) annars går det att beställa på bodystore: http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/harbalsam-brilliant-care-200-ml

    Jag har även kört med ett balsam från bodyshop som heter ”Rainforest” och som finns i olika varianter och som luktar JÄTTEGOTT! 🙂 Om det känns flottigt så kanske det är ett balsam som är lite för fett för just din hårtyp / hårbotten.

    Prova dig fram med olika balsam i samma märke (tex rainforest) så kommer du säkert att hitta rätt till slut 🙂

    Blöt håret, massera med balsam i två minuter och skölj ordentligt så att all smuts sköljs bort. Testa att upprepa ytterligare en gång om det känns fett i hårbotten. Det kan ta ett tag innan man lär sig vilka produkter som passar bäst.

    För mig räcker det numera att bara köra ”balsamgnugg” en gång i veckan och så sköljer jag bara genom håret med vanligt vatten varje dag. Funkar super för mig 🙂

    Lycka till!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.