Gissa vem..?

Jag fick ett mail en kväll från en person som kände mig för sisådär trettiofem år sedan.. Hon skickade den här bilden till mig och jag minns exakt det här tillfället när bilden togs. På dagis.. Jag var fem eller sex år och jag hade den mest hiskeliga frisyren som inte ens sjuttiotalet kan förlåta mig för haha… Men vad sägs om outfiten? Den var i plysch och jag gillade den.

Däremot gillar jag inte mitt fejs.. Varför så allvarlig liksom? På alla andra bilder ser jag ganska glad ut, men inte på denna bild.

Det KAN ju förvisso ha med håret att göra. Det var längesedan jag hade en sådan ”bad hair day”

Det kan ju också ha att göra att jag kände på mig att det skulle bli jobbigt att en dag måste bli ”vuxen”

En sak är i alla fall säker:

Jag ser likheten mellan mig och lille B

🙂

IMG_0379

”Vaddå le? Jag ä ju sne så låt mäj va IFRE!!”

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Och jag som inte känner igen människor ser direkt en Viggo, fast det ska falla på minen då, jag har nog aldrig sett honom med en nedstämd min 😀 Fast det kommer man ju ihåg också, hur det var förut då man skulle fotas, det togs som inga kort, så där random, nä, man skulle titta upp och helst skratta, och det kändes bara tillgjort. Ja det var ju en nice outfit,säkert för det årtiondet i alla fall 😀

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Just den där morgonen hade vi försovit oss så det är väl därför frisyren är så okammad haha..

      Jaa.. Viggo och jag är ju lika säger de flesta 🙂 Men man blir väl lätt hemmablind på sina egna kids haha.. Å så får jag för mig att näsan ser stor ut för mitt lilla ansikte?!! 😀 Haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.