Mycket Mysig Måndag!

Helgen som gick var både rolig och innehållsrik. Eftersom det var ett tag sedan det vankades kroghäng så stack jag och Jimpa plus en av mina flickvänner ner på stan i Lördags. Vi gick på Invito och hade ovanligt kul faktiskt!

Jag träffade en snubbe som jag gick skola med när jag var barn och han var sig precis på pricken lik. Lika charmig, blond, trevlig och snygg. Nu var han dock dubbelt så lång som när vi var små. Världen är så sjukt liten ibland och han hade i sin tur med sig en snubbe som en gång i tiden gått skola med en expojkvän till mig… så man kan säga att jag än en gång fick det bekräftat det här med att alla människor på något sätt är mer eller mindre ”connected”. På gott och ont! Sverige är litet, Umeå är pyttelitet och krogen en lördagkväll är… Superlitet haha…

I sällskapet fanns också en väldigt söt kille som gav mig tidernas komplimang. ”Åh, vilket vackert hår Du har…”  Japp, smickrad och glad blev jag såklart!

Nåväl, Jag träffade även på en ganska elak Gin & Tonic som gjorde att söndagen var mindre angenäm för mig… brr.. G&T är inte något för mig och idag powerwalkade jag i snabb takt ner till stan för att shejpa upp mig efter denna helg som innehöll allt som inte är nyttigt: Godis, pizza, alkohol, glass och chips. (och en jäähäkla massa vitlöksdressing..:-D)

Nä fy, jag säger bara:

”Äntligen Måndag”!!

 

 

Väl nere på stan så inser jag att mina älskade Adidas Samoa gjort sitt *gråter* Det var bara att he sig in på första bästa skoaffär och köpa nya. Jag älskar ju alltid mina sneakers till döds och använder dem tills de faller sönder och börjar ge mig skavsår och när det är dags för dem att åka till skohimlen så gråter jag nästan en liten tår:

IMG_2665

Jag har avverkat tre par samoa nu under de senaste fem åren och jag har alltid sett till att ha ett par hemma men nu hade jag glömt att klicka hem nya och med tanke på att de inte finns i Sverige så tar det ju ett tag att få hem dem. Nästa gång blir det en STOR beställning. Jag fullkomligt ÄLSKAR just denna modell <3

Nåja.. ingen idé att grina över så banala i-landsproblem. Jag hittade faktiskt ett par nya som ändå föll mig i smaken och trots att de gav mig lite vibbar a la åttiotal och aerobicsklass av typen ”Susanne Lanefeldt” så gillade jag dem.. Få se bara hur länge de håller sig någorlunda vita.

IMG_2676

Jimmie påstod att de var klockrena ”fjortisdojjer” men å andra sidan så får jag väl vara glad över att JAG gillar dem. Eller hur?

😉

Eller… så är han bara avundsjuk!

Outfiten förresten: Reatröja tretti spänn från H&M, Favoritjeansen från Kappahls barnavdelning som jag betalade 60 spänn för i höstas! Och så de nya pjuxen: En halv tusing på Din sko!

Och så äntligen hittade jag tavlan jag letat så länge som min brorsa ska få i trettioårspresent (Och näe… han läser inte min blogg så det blir ingen spoiler) haha.. Superfin tavla som kommer att passa jättebra i hans lilla lya:

mioVisst är det en trevlig tavla?

Jag såg den i vintras på ett ställe där de ville ha TUSEN spänn för den… (!!?) och idag hittade jag den för nästan hälften av den summan. Vissa butiker är hutlösa!

Det var väl allt jag hade att berätta för den här gången. Egentligen skulle jag vilja berätta om den forna kollegan som jag mötte idag och som berättade något för mig som jag misstänkt länge. Jag blev glad över att h*n bekräftade vad min intuition visste redan då.

Vad h*n berättade? Det ska jag inte föra vidare.. På grund av många saker och jag vill med detta avsluta genom att säga dessa klokord:

”Varför skrika, när det är mer effektivt att viska?”

Ha det så bra alla som läser!
Denna speciella Måndag ska jag sent glömma 🙂

4 kommentarer

  1. Malin

    Jag har ett par adidas vita med mörka ränder som är för stora för mig. Köpta för två år sedan. Vad har du för storlek? Är helt nya och ligger och skräpar i förrådet. Oklart om det är den modell du söker men det är likt iaf… Kan skicka en bild. De är gratis oavsett modell!

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Men åh.. det lät ju helt fantastiskt 😀
    Jag har storlek 39 och det tror jag är en US7,5 eller en UK6 🙂

    Vad glad jag skulle bli om de passar! Lite förargligt när man får hem skor i helt fel storlek.. men.. kanske finns det nåt du vill ha eller behöver? Så kan vi ju göra ett spännande byte?! 😀

    Du kan ju skriva till min mail: [email protected]

    Ha en skön dag! Kram H

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej Amina! Jag såg den första gången på ”skinnmöbler” i Gällivare för ca 1,5 år sedan och de tog nästan tusen spänn för den (Hutlöst för en massproducerad canvastavla!!) och sedan så hittade jag den på Sköna hem i Umeå för halva summan så då köpte jag den!

      Den är himla fin faktiskt.. och jag googlade lite nyss för att se om den gick att hitta på nätet, men jag har inte hittat den. Hoppas du har bättre tur! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.