Troligen tragiskt trasig ändå…

Tänk att den lille vännen datorn är hemma igen. Efter att ha haft den inlämnad hela TRE gånger (*suck*) och varit helt utan dator i ex antal veckor nu så kan jag konstatera följande:

Exakt SAMMA problem kvarstår och jag kan förvisso använda datorn men den är inte i ordning och jag får nog pallra mig iväg och ordna detta otyg nästa vecka. Jag orkar inte ens hetsa upp mig för ett så futtigt i-landsproblem utan konstaterar bara att det är så. Min vän datorn får nog åka till datorhimlen nu känner jag.. Och en ny får flytta in. Hmm.. tänk vilket slit-o-släng tänk alltså. Ibland skäms jag nästan lite över hur vi människor i västvärlden är funtade när det gäller materiella ting! Vi är så förbannat ytliga och bortskämda. Nåväl, datorn är ju inte min enda vän som tur är och även om den är knäpp och tjorvig så är jag just i detta nu himla glad över att få skriva på ett riktigt tangentbord igen. Haha.. *lättroad*

Jag tömde kameran också och det fanns ju faktiskt några bilder där som jag glömt att jag fotat. Kolla bara:

IMG_3226

”En kylig eftermiddag i mitten av Maj”

Måsarna bara förstör och lever om… *suck* Varför kan vi inte bara få mata de stillsamma och söta änderna utan att dessa skräniga odjur ska komma och roffa åt sig allt?!

IMG_3210

Här har vi en hund som låtsas att hon är en femårig pojke och en femårig pojke som låtsas att han är en hund…

De här två individerna är alltid lika knasiga och underhållande oavsett var i lägenheten de befinner sig! De är världens bästa kompisar också och de leker alla möjliga konstiga lekar. Vi förstår oss inte alltid på dem, men de verkar ha skoj!

😀

IMG_3248

Någon har förresten kvaddat solcellslampan jag fick när jag fyllde år och nu ligger den i sopskyffeln och lyser och slocknar om vartannat. Jag har inte burit ut den till soprummet än, för den verkar funka som en ”spökbarometer” Haha… (Johoo.. de e SANT)

Vad mer för spännande kan jag berätta då? Tjaaa… jag har klippt mig i veckan och det blev alldeles för mycket och för kort, men jag biter ihop och försöker intala mig att det var nödvändigt. Jag har också cyklat ca sex mil denna vecka och det går bara SÅ himla bra! Jag kan inte fatta att jag inte tagit tag i mitt cyklande tidigare detta år. Jag älskar ju min cykel och varje morgon när jag cyklar till jobbet så cyklar jag med  NRJ i lurarna och jag skrattar så högt ibland, att de jag möter antagligen tror att jag är helknäpp haha… (vilket jag iof ÄR ibland)

Och på tal om mornar förresten. En tidig morgon denna vecka när samtliga familjemedlemmar skulle iväg före klockan halvåtta och varje minut verkligen räknas så händer följande: Lille B välter min morgonsmoothie, ca 3 dl över hela köksbänken och springer genast in i badrummet och låser om sig samtidigt som han ropar: ”De ä upptaget HÄR inne” *skrattar* Ja, det blev en galet stressig morgon MEN vi hann alla i tid och jag lärde mig att genast skruva på locket på smoothien direkt den är gjord.

Och jag kan ju tillägga att jag kunde rädda åtminstone halva genom att skrapa ner den i muggen igen… Tack och lov att jag har en man som håller kliniskt rent i köket! 😉

Ikväll då? Vad händer hos familjen @fairytaleroad? Joo… DET ska jag berätta! Kidsen sover sedan länge och jag umgås alltså med datorn och en prickig och blöt hund (som inte luktar så gott) samtidigt som jag väntar på att Jimpa ska komma hem från jobbet typ… Nuuuu… Sitter med min tekopp och glor ut över ett jädra betongbygge utanför mitt hus och tänker att det lika gärna kunde ha varit höstväder.. Det ser så ut!

Men nu ska jag inte blabbla så mycket mer utan bara önska en trevlig kväll och helg! Vi ses och hörs och kom ihåg att livet blir vad DU gör det till! 😉

*vinkar*

 

4 kommentarer

  1. tiger

    Nu har jag läst i kapp din blogg. Har inte läst någon blogg på väldigt länge. Hänger istället på Instagram, eller utomhus. ☺ Hursomhaver blir jag alltid glad av att läsa din blogg. Blandning av klokskap och vardag gillas.
    Kram

  2. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Läskigaste tankeöverföringen idag alltså! 😮

    Tänkte på dig för typ tio minuter sen när jag såg ditt ansikte i min whatsapp 😀 Vi borde verkligen ta en dejt framöver tycker jag.. Jag har förresten förstått att de däringa instagram är väldans populärt haha… men jag oooorkar inte me nån ny kanal annat än bloggen haha…

    STOR Kram å tack!! <3

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Ja vi får ordna en fika i solen snart.. 🙂 Jag har världens bästa tider på jobbet och har plötsligt mycket tid till social samvaro.. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.