En helt vanlig morgon..

…fast ändå lite ovanlig!

Jag och minstingen var ute redan klockan sex och traskade på Tomtebo med den prickiga kompisen och då träffade vi en nyinflyttad bekant. Himla trevligt.

Sedan har vi letat efter legospiderman en lång stund som är spårlöst försvunnen (eller så har han flyttat in i dammsugaren) och dessa legogubbar är och förblir stora mysterium hemma hos oss alltså, men lite lagom spänning bidrar de ju med i vår annars stillsamma tillvaro!

Vi har även hunnit köra ett litet yogapass jag och lille B. Jag måste säga att små morgonpass på sisådär tio-femton minuter gör underverk för hur hela dagen skall komma att bli. En otrolig kickstarter för alla som vet och några minuters axelstående borde ju egentligen alla tillämpa.. Åh, vad hemskt hurtfriskt det där lät *skrattar* Men det kan inte hjälpas, har man blivit frälst så har man ju 😀

Resten av dagen då? Ja, Pappan ska få sova en stund till, Vilde V har stuckit på husvagnssemester så här är det otroligt tyst och stilla just nu.

Tänk att jag till och med skulle hinna med ett litet blogginlägg i förbifarten också.. Men nu blir det tandborstning, pussa pappa och hund hejdå så smyger vi iväg sen jag och min bästa morgonkompis Bastian.

Morgonstund har guld i mun!

(eller åtminstone varmt te med honung)

IMG_3257

Låt dagen börja!

heart

Ha det bra allihopa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.