Dagen efter kvällen före

Dagen efter kvällen före

Dagen efter kvällen före…

Vi hade som vanligt himla roligt! 😀 kvällen började förvisso som en herrmiddag men utvecklades senare och även vi tjejer fick vara med på ett hörn! Vi fick vara med på allt från söta igelkottar och skojiga taxichaufförer till spännande dejter på krogen och intressanta konversationer!

Jag vimlade med fantastiska människor och höll alkoholhalten på en lagom balanserad nivå. Invito var kvällens mål och det var riktigt bra, men det var helt klart sällskapet som gjorde kvällen!

Tyvärr så råkade det slinka ner en drink med red Bull inatt vilket resulterade i ett extremt tidigt uppvaknande.. suck! Bortkastad sovmorgon alltså! Haha.. men å andra sidan så har det tagit mig en halvtimme (!!?) att reda ut håret och få bort all färg. Badkaret ser ut som en lerpöl 🙂 Tack och lov för bodyshops godkända hårinpackning rainforest radiance! Min favoritprodukt vad gäller hela balsammetoden!

Kan dock säga att det här med hårkritor var en riktigt bra idé som gör att håret i sig blir hela grejen. Man behöver inte ens klä upp sig desto mer heller, utan kommer undan med jeans och t-shirt. Regnbågens alla färger i håret är riktigt snyggt.

Och idag? Vad händer idag? Jo, det ska jag berätta: pizza, ostkrokar, portello och soffhäng.. kan inte bli mycket bättre! Vädret passar dessutom utmärkt för lata aktiviteter på Sagovägen!

Livet är skönt.. hoppas Ni också har det bra allihopa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.