Tack för att Du funnits!

”Du kommer alltid att finnas.. För jag ska Dig alltid minnas.

Det kändes som alldeles nyss vi gjorde alla tonårshyss, men vuxna blev vi ändå till slut. Vi fick egna barn, vi fyllde livet med både glädje och sorg. Tyvärr fick du en extra börda att bära som man inte önskar sina nära och kära.

Du kämpade hårt och länge, men idag blev Du en ängel..”

Men hjärtat säger aldrig farväl!

 

 

IMG_7432

1988 var året då vi fann varandra på högstadiet. I en stökig miljö under en otrygg tid i livet!

Jag: En speedad galenpanna

Du: En sansad och cool tjej 

heart

Vila i frid min älskade vän! Jag vill tacka Dig för så mycket.

För att Du varit min vän i nästan trettio år… För att du alltid varit så positiv och alltid kunnat se det som varit bra.  Oavsett vad!! Tack för din okuvliga vilja att alltid vara en medmänniska trots din egen smärta.

Tack för att jag fick vara en viktig del av ditt liv trots att vi ibland hade perioder då vi sällan sågs. Tack för att jag fick vara din vän under alla år och Tack för det jag fått dela med Dig.

I flera nätter har jag också fått dela din sista tid i livet och jag har fått hålla din hand och vara Dig nära. Även det vill jag tacka för även om det var en smärtsam tid både för Dig och mig. Sista gången vi var tillsammans var i Onsdags natt. Jag var så ledsen och arg… Jag grät över mina egna usla problem. Men Du tröstade mig och sa att allt skulle bli bra.. Det var så typiskt dig.. att se någon vara ledsen och ändå orka sträcka ut en hand trots att du själv befann dig i en tung och orättvis situation. Det var sån du var helt enkelt och jag älskar dig för det. Jag tog farväl idag och Du såg så fridfull ut.. Dina vackra ögon var slutna och i ditt ansikte syntes inget spår av smärta, rädsla eller sorg. Det gjorde mig lugn.

Din värme och medmänsklighet dröjde sig kvar. Jag fick krama dig en sista gång och jag tar med mig känslan av glädje att du varit en otroligt fin vän.

Du var en fantastisk människa!

Tack för allt!

heart

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.