Social söndag

Söndagar hos oss är oftast vikta för social träning. För oss alla faktiskt.. Vilde V tränar Parkour i två timmar mitt på dagen och vad är väl då bättre för oss andra i familjen än att ta sig en tur någonstans och öva sig på allt möjligt?

Idag blev det socialträning på Avion. Vi hade riktigt kul faktiskt och jag måste säga att det är ganska mysigt att få ha en unge åt gången att ägna sig åt. Lille B är rolig att vara med och han vet precis vad han vill göra:

Först hundpromenad:

IMG_8068

Best friends <3

IMG_8074

Vem rastar vem..?

Sedan glass på Ikea:

IMG_8080

NÅGON… blir mer och mer lik sin storebror.. 

😀

Och så passade han på att provköra en bil..

IMG_8092

Det ska ju börjas i tid, så varför inte?!

Och så fick han träffa en favoritkille inne på sin favoritaffär LEKSAKSAFFÄREN…

IMG_8095

Fast han genomskådade sin gamla morsa och drog iväg och gjorde nåt annat istället… Men JAG hade kul och det var ju också trevligt förstås!

Haha…

Vi handlade i alla fall inget, för det jag hade TÄNKT handla var slut på både Teknikmagasinet och Kjell & Company så det blidde inget men vad jag hade tänkt köpa är hemligt… Ända tills jag köper det! Då ska jag berätta 😉

Sedan så var vi och kikade på en hooverboard och jag är lite sugen på att köpa en till Viggo, men jag har hört att det händer så mycket olyckor och att det är ganska stor brandrisk på dessa tingestar så jag vet inte hur jag ska ställa mig till det här… Jag känner mig högst ambivalent. Men å andra sidan så är det ju snart slut på säsong på dem så jag har väl några månader på mig att bestämma mig.

Har Ni någon infallsvinkel på dessa nya farkoster? Dela gärna med Er..

Annars vet jag inte så mycket annat än att jag har haft det otroligt lugnt och skönt detta veckoslut! Helgen har gått åt till många sköna sovtimmar, god vegetarisk middag hos en vän och massor med familjehäng. Jag har också kollat en finsk serie på Netflix som heter: ”Underworld trilogy” och den var rätt bra. Jag gillar ju det finska språket och nordiska deckarserier brukar ju vara rätt bra och tjaa… den var helt klart sevärd även om vissa skådespelarinsatser lämnade lite att önska förstås.

Men PERKELE vad jag hellre kollar svenskt / norskt /danskt/ finskt än massa amerikaniserat dritt (Läs: SKIT!!) som får mig att bli helt sjösjuk av alla biljakter och överdrivet pangpang!

Men näe hörni.. Nu sitter jag ju bara här och tombabblar 😉 Nu är det dags att säga Tack och Hej, leverpastej! Ha det så skönt denna härliga söndagkväll. Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.