Varför VS varför inte…

Jag har skrivit listor (som vanligt) och den här gången handlar det om FÖR eller EMOT vad gäller ganska viktiga saker. FÖR-listan har betydligt fler punkter än EMOT-listan och ändå är så många så negativa till mina nya tankar vad gäller nya saker som kan tänkas poppa upp i min tillvaro.

Varför är det så? Det inbjuder ju inte direkt till att dela med sig av tankar och funderingar vad gäller framtiden. Av de jag har bollat vissa frågor med under den senaste månaden så har tyvärr en och annan varit så fruktansvärt negativ till mina idéer… Så jäkla tråkigt! Ingen lyckospark i baken där inte, utan bara tankar på negativa saker. Jag fattar verkligen inte varför det behöver vara så?

Min magkänsla säger KÖR, medans en och annan (alltför många) männscha säger ”Näe, de går väl inte?!”

Fy fabian… jag orkar inte lyssna på det alltså. Men jag har i alla fall min man… min största supporter som säger saker som: ”Men SJÄLVKLART ska du göra det där om du vill!” och ”Det är faktiskt DU och ingen annan som ska leva ditt liv i din tillvaro, lyssna inte på de som är negativa”

Ja jisses alltså… fattar Ni att jag har gift mig med världens bästa man?? Att han är den bästa är för övrigt en av punkterna på min FÖR-lista… och jaa.. inget är omöjligt. JAG fattar det och HAN fattar det och det är ju huvudsaken… De övriga gnällisarna orkar jag inte riktigt lyssna på just nu! Don’t call me… I’ll call you…

 

optimistic

Tjaa… glass är ju som bekant bättre än SKIT!! Haha..

😀

IMG_3849

Min bejb.. Världens bästa..

heart

2 kommentarer

  1. Hanna

    Hej finaste Helena!
    Gör det som DU mår bra av och vet att DU behöver <3 kommer alltid finnas dom som är negativa fast mest är dom nog rädd för nya idéer och är förmodligen fast i sitt egna mönster. Ibland behöver man bryta lös och byta bana bara. Du ska bara veta vad folk skäller på mig för att jag byter jobb eller flyttar mm haha! Nästa gång vi hörs kommer jag ha nya planer igen och det är förhoppningsvis ganska snart 😉 kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Åh.. nu blir jag nyfiken 🙂 har du hittat på nåt nytt igen? Kom till Ume å berätta!

      Jo, du vet ju hur de kan vara.. just nu känner jag bara att jag vill gömma mig o inte ens prata me nån haha..
      Tack för senast också.. alltid lika fint o träffa dig
      <3 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.