Söta seniorer..

Jag har ju turen att ha de mest fantastiska Juniorer här hemma. Och jag kan skryta som bara den för jag har gjort dem alles schälv… eller själv å själv… Jimmie har väl hjälpt till lite grann i alla fall haha…

Och om man tänker efter genom alla släktled och generationer som ligger bakom oss så är det ju inte konstigt egentligen att mina barn är så fina som de faktiskt är 🙂  *skryter omåttligt*

Kolla bara på de här söta seniorerna…

20140824_122025

Finaste mormor och morfar

heart

Jag saknar dem bägge två så himla mycket emellanåt och även om jag aldrig får träffa morfar (i detta jordeliv) igen så får jag i alla fall träffa min mormor snart. Jag ska åka iväg inom kort och leva pensionärsliv och bara mysa med mormor.

Även om morfar inte är på plats fysiskt så känns det ändå som att han inte är borta på riktigt! Vissa saker förändras aldrig trots att människor försvinner emellanåt! Det känns ändå bra på något märkligt vis.

Idag har jag i alla fall landat hemma efter intensiva dagar på annan ort. Jag säger fortfarande NEJ till söta saker såsom glass och godis och diverse annat otyg och faktiskt så är det ca två veckor sedan nu *klappar mig själv på axeln*

Jag mår betydligt bättre, är allmänt piggare, huden mår bättre, klådan är borta och jaa.. jag känner mig bara allmänt nöjd över att ha varit så karaktärsfast haha 🙂

Nåväl, jag ville bara ge ifrån mig ett litet livstecken och jag ska också berätta om den spännande nyheten att jag ska klippa mig imorrn… ”Härreguu… stoppa pressarna” 

Haha… Och så tänkte jag att jag skulle dra till med en outfit eftersom det var lite längesedan jag ägnade mig åt den bloggkategorin. Just check it out:

IMG_9607

Trekvartsbralla, en tjuga på loppis! Snygga knästrumpor med mässingfärgade nitar på och mina snyggaste stövlar inköpta för en alldeles dyr peng på SkoGörans i Gällivare för sex år sedan. Skjorta från Jeansbolagets utförsäljning som jag betalade oförskämda femti spänn för(!!) Och så mitt nya fräna halsband med fjädrar och kedjor för 60 spänn från Indiska!

Ganska snyggt om jag får säga det själv…

Lille B kör som vanligt med favvojeansen och som han själv säger: ”Tarzantröjan”

Lille B förresten… jag tror att jag får börja kalla honom Mellan B. Han är ju halva mig numera!

Galet!!

Hoppas alla har det lika bra som jag har det. Jag är ledig, jag är lycklig och denna vecka är jag också LAT!! Haha.. Schööönt som fasn.

Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.