Grattis alla kvinnor!

Jag gratulerar härmed alla kvinnor, flickor,...

Jag gratulerar härmed alla kvinnor, flickor, tjejer och tanter (och tikar förstås) som finns i mitt liv och som jag har fina relationer med.. de är verkligen inte många till antalet men gemensamt för dem alla är att de håller fantastiskt hög kvalité på alla plan.

De finns alltid där för mig och ställer jämt upp i stort och smått och detsamma gör jag såklart för dem..

Att ha goda och sunda relationer kvinnor emellan verkar inte alltid självklart. Tvärtom.. kvinnor håller ofta på med en massa skit som inte finns i männens värld i samma utsträckning..
Jag orkar inte ens gå in på det eftersom det här ska vara ett positivt inlägg :-D

I alla fall.. till alla Er kvinnor som jag gillar: Tack för att ni finns i mitt liv och för att ni förgyller min tillvaro och bidrar med positiv energi av den kvinnliga sorten. Jag uppskattar alla Er så oerhört mycket.. inte bara idag, internationella kvinnodagen.. utan ALLA dagar.. året om!

Och just därför så ska vi fortsätta vara speciella kvinnor i varandras liv.. varje dag! :-)

Kram <3

3 kommentarer

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack själv! Utan dig hade mitt liv varit jävligt trist..
   Jag uppskattar allt me dig <3

   KRAM :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>