Skolstart…

Imorgon börjar skolan! En av kidsen börjar i sexan och den lille B börjar i ETTAN! Vojvoj.. hur stort är inte det liksom? Med tanke på att han är och förblir familjens minsting..

Jag vet, jag vet, jag veeet att han är stor och att han kan och vet massor, men han är ändå min minsting och min bebis.. KOlla bara:

skolan”Pappa.. imorrn börjar jag i skolan vettu…”

:-D

(bild tagen för ganska precis SJU år sedan)

Ja huvva.. Ingen idé att tjata om att tiden går snabbt för det vet vi ju redan!

Helgen har i alla fall varit grymt härlig. Vi har firat av sommaren rejält eftersom det var sista helgen på sommarlovet. Personligen så känner jag att sommaren har varit riktigt bra och jag ser fram emot hösten på många sätt. Speciellt eftersom den kommer med rutiner och nystart.

Det är så mycket nytt som är på ingång för oss i hela familjen och det känns väldigt bra. Förändringar är gjorda på flera plan.. vad gäller skolsituationen för en av kidsen och jobbsituationen för mig och vad gäller Jimpa så har ju även han en del grejer på gång vad gäller knäskadan och sitt idrottsutövande att göra… Men gemensamt för allt som hänt / händer är att den här hösten är alla förändringar bara av det positiva slaget.

En del förändringar som sker i livet kan vara smärtsamma men nödvändiga och man väljer dem inte alltid själv, medans andra förändringar enbart medför positiva saker och ibland har man turen att kunna välja själv. Oavsett vilket så gäller det att försöka få någorlunda medvind i sin tillvaro.

Jag älskar i alla fall hösten lika mycket som jag alltid gjort och så är jag ju en sån konstig männscha som älskar Måndagar.. haha.. Så nu säger jag bara: Välkommen skolstart, Måndag och HÖST!! Tack o lov att vi är vad vi är och att vi är här där vi är!

heart

jul

Å snart äre jul igen…

:-D

Ha en skön söndag. Vi ses!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>