Tele-fån-haveri

Japp, jahapp.. då har det hänt igen!

Telefonen har inte bara svimmat eller blivit tillfälligt medvetslös… Den har DÖTT! En brutal telefondöd helt enkelt.

Den var i och för sig snart två år, men tydligen så är det pensionsålder för en telefon så nu är det så här att jag förvisso är tillgänglig eftersom jag fiskat upp en gammal telefon ur leksakslådan i barnrummet. Ljud och bild funkar ibland, men det går att prata i den precis som man gör med telefoner… Om man använder den som telefon vill säga.

Tyvärr så har jag ju under det senaste året blivit mer och mer telefånig och använt telefonen till allt möjligt annat än att bara låta den vara just en telefon *suckar-och-skyller-mig-själv* så nu fick jag ett ganska brutalt uppvaknande när jag inser hur mycket av ”mitt liv” (nåja) som faktiskt finns i den där jäkla plast-å-elektronik-prylen.

Men skit samma.. De flesta människor som jag själv behöver nå via telefon kan jag säkert leta upp på eniro när jag behöver deras nummer och allt annat får jag väl lösa eftersom.

För tillfället är jag alltså satt ur bruk vad gäller mina favorit-appar ”wordfeud” och ”whatsapp” så där tänkte jag mig att det kan vara nyttigt för mig att nu vänja tillbaks mig till tillståndet att inte alltid sträcka mig efter telefonen så fort den pockar på min uppmärksamhet.

Jag inbillar mig att detta var en bra grej och att jag nu ska bli totally REBOOTAD!! Något ofrivilligt i och för sig, men å andra sidan så är det ju de jobbigaste förändringarna som i slutändan ofta visar sig vara de bästa :-)

Det svider idag, men imorrn kommer jag (hoppas jag) att känna fördelarna… typ så! Haha.. men nu vet Ni att jag härmed blir lite mer offlajn än vad jag brukar vara! Tänk vad mycket tid jag kommer att ha… och tänk vad mycket frid som kommer att infinna sig och tänk vad SKÖNT det kommer att bli att slippa se och höra allt. Och nästa gång jag blir med telefon så är jag förhoppningsvis så pass avgiftad att jag faktiskt kommer att se den som en telefon med några extra funktioner bara :-) Jag är inte jätteförtjust i telefoner som blir smartare och smartare i takt med att folk i allmänhet blir dummare och dummare.. (Vaddårå? Det är ju SANT!)

Så nu vet Ni, att tills vidare så nås jag via mail, vanliga telefonsamtal och kanske sms. Sms kan jag ju inte alltid se så det kan ju vara bra att ha i åtanke!

Men så äre! Ha det bra så länge. Vi kanske hörs…

heart

sur

Telle-fåne= Jag!

:-D

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>