För exakt ett år sedan var vi långt borta…

För exakt ett år sedan var vi långt borta...

För exakt ett år sedan var vi långt borta från Umeå och novembermörker.

Vi träffade Bamse och hans vänner varje dag och än idag har vissa svårt att förstå vi hade sån tur att han bodde just på vårt hotell. 😉

Jimpa stod alltid såklart först i kö när det skulle delas ut kramar haha.. Men i alla fall.. poängen ikväll var att ett helt år har gått sen bilden togs och jag hänger inte riktigt med ibland.. just nu längtar jag bara efter att få ha tråkigt. Det är en lyx man sällan får njuta av när man är vuxen.

Egentligen vore det ju inte för mycket begärt att få ha det tråkigt en liten stund då och då. Det borde väl vara en slags mänsklig rättighet? Jag längtar verkligen efter tid att bara få göra ingenting.. inget alls och inte ens Bamse kommer att få min puls att höjas. Åh vilken härlig dröm.. att få göra INGENTING och att få ha riktigt, riktigt tråkigt i flera dagar. (Möjligtvis så hade jag kanske diggat att få träffa skalman, för HAN och jag har rätt mycket gemensamt) haha..

Jag ser i alla fall fram emot att få höra: ’’va du är tråkig mamma’’ och jag kommer inte att bry mig ett dugg om det utan kommer bara att ligga kvar där i solen och inte röra en fena.

What a feeling!

😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.