Idag upplyste min telefon mig om vad jag gjorde…

Idag upplyste min telefon mig om vad jag gjorde...

Idag upplyste min telefon mig om vad jag gjorde för exakt två år sedan. Den här bilden dök upp hux flux på telefonens skärm och med tanke på att telefonen aldrig tidigare berättat något liknande, men just idag väljer att påminna mig om att jag, exakt den 28e februari för två år sedan befann mig med min mormor och morfar nånstans kring Vassara träsk får mig att tro att det är morfar som skickar en liten vink på något sätt :-)

Solen och den krispiga kylan är i alla fall exakt likadant som då.. känslan är sig också ganska lik och jag gläds än en gång över att få vara en liten, men förhoppningsvis viktig del i det stora kretsloppet som kallas livet!

Vår stund på jorden är nu. Exakt nu!
:-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>