Sagolika sommar..

..snart är den över.

Men vad gör väl det när den här sommaren har varit den bästa någonsin i mitt liv?

Inte bara den varmaste och längsta sommaren, utan också den bästa sommaren som jag har upplevt? ALLA kategorier. Ja! Det är helt sant och tro mig. Jag vet! Jag har trots allt levat hela 44 somrar så jag vet vad jag snackar om haha… Superfantastisk på så många sätt att jag inte kan förklara dem alla. Men jag kan ju visa små glimtar av min sommar… Jag har trots allt tagit ca 800 foton med min lilla rosa kamera under ca tre månader så en och annan bild kan jag ju dela med mig av  😀

Och innan jag visar dem så kan jag ju berätta att jag har spanat igenom sommaren 2010 när lille B var en bebis..Och jag säger bara: WoW! Vilken resa vi gjort tillsammans under de senaste åtta åren… och vilken gudomlig familj jag har!

heart

Det enda som känns lite läskigt är att tiden går så förbenat snabbt.. Nåväl, det är tidens tempo helt enkelt och inget som går att påverka.

IMG_2521

Sommaren började med en tripp till Teneriffa där vi hängde runt med spanjorer, kanarier, engelsmän och brasilianare. Inte en enda svensk så långt ögat kunde nå= Fantastisk semester!

IMG_2328

”Bröst å bringa som en frukostflinga”

De tre männen i mitt liv…

heart

Den stora pojken fastnar numera inte så lätt på bild. Men som Ni kan se så är han snart längre än sin mamma och en hejare på parkour. Han har ju alltid varit en minitarzan, men numera är han en riktig manboy och han är faktiskt på god väg att (redan) bli lika vältränad som sin farsa:

IMG_2503

Like father, like son..

IMG_2868

I alla fall så är ju en vecka som vanligt för kort… men snart åker vi dit igen!

😀

IMG_2878

Vi fick åka nattåg från Arlanda till någons stora förtjusning..

Vi missade ”vårat” tåg pga miss från Arlandas personal *morr* men det kostade oss inget och vi fick en bättre resa än vad vi trodde. Ett oväntat äventyr är ju alltid kul och vi hade så himla roligt tillsammans. Och hem kom vi ju oavsett haha…

IMG_2908

Vi har förresten träffat himla många djur denna sommar också. Det kanske inte låter som en big deal, men faktum är att vi kommit ovanligt nära precis alla djur som vi har träffat: Nyckelpigor, fjärilar, trollsländor, harar, renar, ankor, grodor,hundar, igelkottar och till och med fiskar.. sjukt coolt egentligen och vad gäller lille B så verkar han ha en särskild relation till de flesta djur han möter. De blir BFF direkt alltså 😀 De svärmar kring honom och han får klappa nästan alla djur trots att de är skygga för oss andra.

IMG_2938

Killarna på stranden. Min bebis och hans pappa.

(Jag är numera strängt förbjuden att kalla 13-åringen för ”min bebis”. Tur att jag har en åttaåring hihi..)

IMG_2964

Lille B lärde sig att simma (Med kanariska pojken Pablo) redan på Teneriffa och här kastar han sig rakt ut i Sammakosjön med stor glädje . Jag kan för övrigt berätta att han även hoppar från högsta höjden på Navet också. (3-4 meter upp typ? Modigt i vilket fall som helst) Jag är sjukt imponerad av min yngste son!

IMG_2974

Jag är också ganska imponerad av mig själv denna sommar eftersom jag äntligen har lyckats (till 97% åtminstone)  göra mig fri från saker som skadat mig och tyngt mig i så många år. Med risk för att vara klyschig.. men alltså… Fy fabian vad bra jag mår! *äntligen* Jag har insett att det inte går att klänga sig fast vid tankar på hur det ”KUNDE ha varit” och att jag faktiskt behöver fokusera på hur det ÄR! Stooor skillnad. Och livsvikig. För mig!

#BefriaDigfråndetförflutna

PS: Jag har jäkligt snyggt hår också, eller hur?

IMG_3016

Lille B och en av hans nya kompisar.. de lekte lite på avstånd med varandra och ibland tror jag nästan att ungen besitter magiska krafter. Något visst är det med honom i alla fall, det är ett som är säkert!

IMG_3023

Förhoppningsvis så blir det en tripp till Gällivare & Dundret innan vintern igen.

IMG_3041

Toisella puolella…

”Tänk att man kan nå andra sidan via…. Gällivare!”

(Vad finns på andra sidan?)

Jag har i alla fall kommit ut på… andra sidan. Andra sidan kommer alltid att vara förknippat med en nystart för mig i framtiden.

😀

Det har en helt ny innebörd för mig numera!

I alla fall: Sommaren har varit i det närmaste gudomlig.. och det bästa av allt är att sommaren inte ens är slut ännu! Dessutom ska jag avnjuta semestervecka nummer två om några veckor då jag ska åka till Grekland med världens bästa vän. Och förhoppningsvis så lyckas jag (kanske) åstadkomma en och annan rumsren bild även då.

Vi får väl se helt enkelt hehe..

Å tills dess: Ha det superbra!

*kram*

”Dream a dream… and what you se will be…”

8 kommentarer

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Hej. Du menar ask?
      Näe.. det är längesen jag stängde den. Saknar du mig? 🙂

        • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

          Vad kul o höra 🙂
          Jag kände väl att jag blev lite ledsen av allt som hände på Ask och att det var låg nivå på en del saker som skrevs. Så jag tänkte att jag förmodligen mår lite bättre av att stänga ner min användare helt enkelt. Så då fick det bli så 🙂

  1. Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

    Ja, en del skit var det väl.
    Det blev lite tröttsamt när somliga drog in mina barn i alla möjliga sammanhang och trodde att de visste alla möjliga saker om mig: att jag slog mina barn, att jag är en dålig mamma, en dålig fru, att jag är ful, att jag borde dö och så vidare.. i början godkände jag det mesta men på slutet så blev det bara jobbigt.
    Ingen orkar med att få okänt hat via nätet flera gånger per dygn. Inte ens jag..

    Jag insåg att jag inte orkar vara morsa till ungar på nätet som inte kan bete sig.

    Jag satsar på att vara morsa irl till mina egna kids istället 🙂

    Men kul o höra att du uppskattade min närvaro ändå <3

  2. Liw

    Vilken härlig sommar.
    Drömde om dig inatt och har så mycket att tacka dig för. Mannen, barnen. Ja livet. Tack. Har ni vägarna förbi Gävle så hör av er.

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Oj .. 🙂 vad kul! Tack så mycket.. vad glad jag blir! (Undrar vad den Drömmen betydde?)

      Åren går ju så himla snabbt o vi har nog inte sett varann på ganska precis åtta år. Tiden går snabbare ju äldre man blir alltså. Kul att ni hänger ihop än! Hälsa så gott 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.