Kyla..?

Kyla känns ju totalt avlägset just nu när jag ligger här och väntar på taxin som snart ska köra oss till Las Palmas Airport..

Men jag har ju sett en å annan vintrig bild hemifrån så jag försöker göra mig beredd  :-)

Veckan i solen gjorde som vanligt susen och vi har haft det (som alltid) så himla bra. Ljus och värme har förhoppningsvis lagrat sig tillräckligt i kroppen för att vi ska kunna härda ut det sista av 2018 som tyvärr bjudit på en del trista saker så här mot slutet. Men det är bara att hålla ut och trots allt så längtar jag efter min vardag och min tillvaro hemma i Umeå.

Jag älskar att åka bort en vecka då och då, men jag älskar också att komma hem…

På måndag är det återigen dags för lille B att ännu en gång få nya rör i öronen (igen..!!).  Han kämpar tappert med sin tillvaro och han om någon behövde verkligen den här semestern! Vi andra fick liksom hänga med som en liten bonus  :-D

Jag är så tacksam för den här veckan i solen och tiden som jag fått med kidsen från morgon till kväll i värmen.. För det har trots allt funnits en period i mitt liv när jag inte kunnat ta en ”vanlig” vardag med mina egna barn för givet och därför är jag så otroligt glad för varje dag när jag får göra helt ”vanliga” saker med min helt ”vanliga” familj som för övrigt är helt fantastisk!  <3

Å nu ska jag väcka Jimmie som ligger här bredvid och sover så gott. Ännu lyckligt ovetande om hur många minusgrader som väntar i Ume haha..

IMG-20181212-WA0009~2

 

2 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Igår hade vi -13,8 då jag var ut med Winstone efter middagen, brrr…mina stackars fingrar. Idag är det bättre, -6 på slätten. Visst stämmer det, borta bra men hemma bäst, spelar som ingen roll. Välkomna hem! //Kram

  • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

   Tack Maria <3 ja nog blev kroppen lite chockad haha..
   Men någon dag i kyla så är man väl härdad igen.. :-D kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>