Ramlade över några kloka ord som jag gärna…

Ramlade över några kloka ord som jag gärna...

Ramlade över några kloka ord som jag gärna vill dela med mig av:

”Intelligenta människor undrar ofta över och ifrågasätter sig själva medans knäppskallarna ständigt är stensäkra på att de alltid har och gör rätt” :-D

Hmm … *funderar* Ja, Jag skulle nog kalla mig själv för en synnerligen intelligent knäppis…

Haha.. Jodå! Vi ses å hörs <3 kram

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Ahh…och kolla nu vad jag saxade ur ett av mina inlägg från augusti: ”Apropå intelligens, så hade Nicco hört, sett eller läst om det, bara för några dagar sedan. Att folk med högre intelligens nivåer var mer ödmjuka, visade större empati, och även om dom i uträkningar eller annat, hade rätt, så var dom först med att erkänna att dom kunde ha fel. Jojo!!!” slutsaxat Jag tror absolut att detta kan stämma, men visst kan man ha lite av båda, också :) //Kram

    • Helena Nilsson Springare (inläggsförfattare)

      Jamen precis så där är de ju faktiskt :-D hm .. sån visdom kommer nog mer å mer me ålder haha… kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>