Actually nothing at all

Actually nothing att all

Actually nothing att all…

Nope, inget nytt att förtälja från mitt håll. Jag fortsätter att öva mig på det här med att leva i mitt eget IRL här och nu och inte bry mig så mycket om varken framtiden eller det förflutna. Mindfulness på hög nivå alltså. :-)

Ibland dyker det upp en liten vilja att blogga och då för min egen skull och numera handlar det mest om att jag vill ha koll på min egen ständigt aktuella ”to-do-list”

Nu för tiden handlar den mest om roliga och kreativa saker och jag vågar äntligen tro på att jag i fortsättningen ska kunna vara exakt den person som jag VILL vara utan att behöva förklara mig för folk i allmänhet.

Jag har styrt upp mitt liv i ytterligare några schyssta rutiner och har gjort lite nya justeringar vad gäller mat och sovklockan så att jag kan fungera optimalt och orkar vara den bästa mamman, frun, systern, vännen, kollegan och medmänniskan som jag VILL vara.

Ibland anar jag att det finns dem som inte gillar att jag mår bra och där blir det ”rullgardin”direkt, för en av mina strategier är just att skärma av mig från det eller dem som känns giftiga eller direkt skadliga från min vardagsharmoni.

Jag sparar mer på mig själv numera och jag försöker att inte slösa på känslor eller energier i onödan.

Att vara människa är inte alltid så himla enkelt, men jag jobbar på min egen manual och det känns.. bra.. och inte lika svårt som för några år sen.

I alla fall.
Det var väl det jag hade att säga just idag. Hoppas Ni också mår bra. <3. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Breaking news in my life:
Always nice bloggtalk:
Just different stuff:
Arkiv
RSS Nytt från vk.se
  • Ett fel har uppstått, vilket troligen innebär att flödet är nere. Försök på nytt senare.
Senaste inläggen
Moments