Maj gajs..

Maj gajs

Maj gajs!

Vi fick uppleva otroligt vackra solnedgångar på Rhodos, även om det såklart ”bara” var jag som la märke till dem. :-D

Mina tre killar var mest intresserade av att kasta macka med alla perfekta stenar på stranden.

Nu är hemmaläget påslaget igen och semesterkänslan blir mer och mer avlägsen. Men nu är det bara att invänta sommaren på riktigt och fram tills dess är det bara att hålla ut. Hörde rykten om kyla och dåligt väder, men det gör inget.

För imorgon är det fredag och sen väntar ledig helg.. tjohoo..

Ska ligga hemma och äta popcorn och vänta på att naveln ska läka så att jag kan bli människa igen. Nu påminner jag mest om en ostkroksliknande snigel som hasar omkring på halvfart i tillvaron med lite extra förvirring i luvan på grund av mystiska piller med smärtlindrande effekt.

Men jag har ju mina tre killar som tar hand om mig och jag behöver inte göra ett enda dugg annat än att bara ligga i soffan och se snygg ut haha.. (nåja) :-D

Hare gött. Nu är jag trött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>