Fashion…

Det är sanna mina ord inte varje dag jag får hämta ut paket på POSTEN med Content: Fashion

IMG_1951

Men ibland händer det.. Å det är onekligen min typ av julafton! Jag har varit feg för att handla via nätet men via boozt får man snabba leveranser och det är enkelt att returnera om det skulle behövas! Sådant är viktigt i min ålder :-) Har inte behövt använda returpåsen, men är dock tacksam att den finns!

Tre nya favoriter finns nu i min ägo som bums kommer börja användas flitigt! Prisa gudarna för internethandel när staden inte räcker till!

Den här dagen måste vara en av dom absolut bästa på väldigt länge :-)

//a

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>