Svettigt i alla fall…

Asså av träning blir man svettig -Alltså borde aktiviteten att ”betala räkningar” också kvala in som träning…

Den här månaden är det verkligen ingen hejd på ”det roliga”. Det är CSN (guuuuuuuuud vad roligt det var att läsa filosofi med maxade studielån… Ja jag måste intala mig själv det varje kvartal numera!!), det är fordonsskatten (mmmm… bil har jag ju onekligen och kostar gör den!). Sedan var det dags för lånen på min bostadsrätt (Must not forget  att det är en form av sparande!!)…

Nästa aktivitet som startar behovet av deodorant:

I samma veva som jag stånkande tar mig igenom betalningen av räkningarna, med vad som känns som en knytnäve som moler runt i buken, kommer ”kuvertet” från Pensionsmyndigheten som förutspår min pensionsprognos…

Född 1973 beräknas jag arbeta tills jag är MiNST 68 år och 3månader… Känns ju inte alls ironiskt med mina två cancerrisk-kroniska-sjukdomar! När jag ser min prognos så konstaterar jag att om jag någonsin skall kunna få äta piratos som gammal så får jag banne mig köra på tills 70! Minst!

Nej, nu gör jag så här:

Jag äter piratos så länge jag kan. Att ens börja tänka på pension känns (i mina kläder just idag) som svår överkurs även om jag de facto pensionssparar!

Nu är i alla fall detta ”träningspass” avklarat för denna månad!

//a

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Evelina

    Haha. Jag tänkte samma när jag fick mitt trevliga kuvert. Att läsa hur lite man ska få ut det är inte några 80% av lönen snarare 50… Nåja den dagen den sorgen

    • Anna H (inläggsförfattare)

      Alltså pensionen blir ju i nuläget UNDER min ingångslön som jag hade för 13år sedan!! :-) Komiskt! Äh… Livet är här å nu, jag kör ättestupan om det behövs på ålderns höst :-) KRAM //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>