+ ipratropium…

OM män kan gnöla när dom är förkylda är det sanna mina ord inget i jämförelse med mig!

OM förra höstens förkylning slog hårt mot luftvägar/hosta/heshet etc så slår denna mot bihålorna och snoken. Jag tror jag redan använt upp fyra förpackningar näsdukar och klockan är strax efter 12!! Alltså skulle jag nästan kunna överväga Xylometazolin+ipratropium just nu! Eller helt enkelt Otrivin Comp MEN när jag testade det för några år sedan trodde jag att näsan skulle brinna bort då det brände värre än värst!

Vi har häckat på NUS hela förmiddagen för röntgen, koll av frakturen samt omgipsning och jag har snutit mig i 120 knyck, böjer jag fram huvudet är det bäst att ha näsdukar tillgängliga. Feber har jag då också fått och således snörvlar jag mig fram -Tur jag köpte 10 nya förpackningar näsdukar!

MEN mellan nysningarna skall jag rodda lunch och försöka hålla schysta hygieniska villkor i köket… MEN samtidigt lovar jag då ingenting i nuläget! Sonen tycker jag är asstörande som bara snyter och snyter mig -Ska han säga!?! För OM vi skall snacka VEM som är Outbreak-monkey i det här hemmet vet jag exakt vart jag skall rikta sökljuset… Faktiskt!

//a

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.